Tervetuloa!

Arizonan kauniissa maisemissa sijaitsee talli, joka on täytetty upeilla Arabialaisilla täysiverisillä. Rakkaus rotuun on syntynyt noin kymmenen vuotta sitten. Ensimmäiset omistamani hevoset olivat arabeja, eikä into ja rakkaus näitä elegantteja olentoja kohtaan ole hiipunut.

Jotkut voivat ajatella, että nämä hevoset ovat vain näyttelyihin tarkoitettuja upean ulkokuorensa ansiosta. Näin ei kuitenkaan ole. Arabit ovat monipuolisia käyttöratsuja, jotka pärjäävät melkein jokaisessa lajissa. El Braqan asukkaat painottuvat pääasiassa kouluratsastukseen ja osalla käydään myös näyttelyissä. Hevosilla on tarkoitus käydä vähintään KRJ-laatuarvostelussa kun jälkeläisnäytöt saa kuntoon. Tallin toiminta painottuu eri verilinjojen jalostukseen ja kasvatit syntyvät al Braqa- kasvattiliitteen alle.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tarkemmin rotuun El Braqan tiloissa. Kerron toiminnasta tarkemmin ja jos tulee kysyttävää, minulle voi lähettää myös sähköpostia. Tallin ylläpitäjänä toimii Sorel, joka on toiminnassa ollut mukana vuodesta 2000 ja arabit ovat enemmän ja vähemmän kuuluneet rotuvalikoimaan matkan varrella.


Sorel (VRL-00884)

Päivitykset

23.12.2016: Hevosilla on kilpailtu ahkerasti ja käyty näyttelyissä. Lisäksi tallin 3 hevosta palkittiin II-palkinnolla hevoskantakirjassa! Nämä upeukset olivat Sayad al Braqa, Zahwah Hadia al Najya sekä RWR Praetorian Nadira.

Webdesign © Cery 2016
Kuvat © Hennessey Arabians
Kaikki muu materiaali © El Braqa

 

virtuaalitalli / a sim-game stable
virtuaalihevonen / a sim-game horse

 

♥ Lahjoita tykkäys VRL:n tallilistalle ♥