El Braqa

Kasvatustoiminta

Tavoitteena on kasvattaa hyväluonteisia, rotumääritelmän mukaisia, terveitä ja monipuolisia käyttöratsuja. Varsojen vanhempia valitaessa kokonaisuus on tärkein. Tallissa syntyy pääasiassa puolan- ja egyptin verilinjaa.

» Tilausvarsa & astutukset

Tallin orit ovat rajoitetusti tarjolla ulkopuolisille tammoille, joten sopivan orin löytyessä ota yhteyttä sähköpostitse, niin sovitaan astutuksesta. Tilausvarsa toiveita voi esittää ja niitä pyritään toteuttamaan. Tilausvarsat yleensä onnistuvat hyvin, riippuen tamman viimeisimmästä varsomisesta, terveydestä ja tietenkin orivalinnasta.

» al Braqa- varsan ostaminen
Myytävät varsat löytyvät tältä sivulta, ja jos löysit itsellesi sopivan varsan, laita sähköpostia (sorelvirtual@gmail.com). Laitathan ostotarjoukseen tietoja tulevasta kodista, tulevaisuuden suunnitelmista ja näytöt linkkeineen. Varsat myydään aktiiviseen ja huolehtivaiseen kotiin, jossa he pääsisivät jatkamaan sukulinjojaan. Pihakoristeiksi ei nämä varsoja ole suunniteltu. Toiveena olisi muutama startti KRJ:n alaisissa koulukilpailuissa mutta ei pakollista. Kunhan varsa saa siistit sivut ja pysyvän kodin, se on tärkeintä.

» Myyntiehdot
- Rekister?it kasvatin VRL:ään; kasvattaja ELBR3534, kasvattajanimi al Braqa & maa Yhdysvallat (US)
- Ilmoitat sivut 2 viikon kuluessa mailaamalla ne minulle
- Kasvattajalla aina etuosto-oikeus
- Jos luovut kasvatista, tarjoat sitä ensimmäisenä minulle
- Kasvatin kuoltua, tehtävä muistosivut vaikka ilmaispalvelimelle & tallennus wayback machinelle!o. Eligiusz al Braqa s. 12.10.2017 PPA isä. Dashan Emir emä. Almaviva om. Shannon.
o. Conquest al Braqa s. 29.03.2017 DOM isä. Dahabu Nasty emä. Ma-Ajmala al Qadir om. Sorel
t. Zardust al Braqa s. 13.11.2016 SEA isä. Bahadur al-Malik Ra emä. Sunrises Zicory om. Liia
o. Sayad al Braqa s. 01.09.2012 SEA isä. Sadek Farejase emä. Sunrises Zicory om. Sorel

ulkoasu © Cery 201