Cadogan Ponies

Tervetuloa Cadogan Poniesiin!

Olet saapunut ponitallille Suomen erämaahan lappiin, napapiirin tuntumaan. Täällä kaukana sivistyksestä sopii elää kuinka itse haluaa. Kukaan ei tule valittamaan ja sanomaan tekemistäsi, paitsi ehkä maan- ja metsänomistajat. Teillä ei ole ruuhkaa ja ilmasto on raikas ja puhdas. Voisiko parempaa paikkaa elämiseen ja ponien kasvattamiseen löytää? Itse en usko.

Cadogan Ponies on perustettu 16.6.2016. Talli toimii kotina omille poneilleni, pääasiassa roduista connemara ja welshit kaikista sektioista, myös part bred. Ponit kilpailevat yleispainotteisesti este- ja- ja kouluratsastuksessa, toki joukkoon sopii vain yhden painotuslajin ponejakin. Poneilla tähdätään painotuslajinsa laatuarvosteluun sekä rotulaatuarvosteluun.

Kasvatustoiminta on tallin päätoimintamuodoista. Tavoitteena on kasvattaa monipuolisia käyttöratsuja, terveitä ja hyvä luonteisia yksilöitä rotumääritelmän mukaisin kaavoin. Tallista löytyy tuontiponeja sekä pitkä sukuisia vanhemman linjan poneja. Kasvattinimenä on etuliite Cadogan. Tähtäämme ehdottomasti laatun enemmän kuin määrään. Toisena toimintamuotona ovat kilpailut, joita järjestetään tasaisesti ponien tasojen mukaisesti.


kuva
Sorel (VRL-00884)


Päivitetty: 21.06.2021
Tallin VRL-tunnus: CADO5108
Omistaja: Sorel (VRL-00884)
Sähköposti: sorelvirtual@gmail.com


☆ Päivitykset

21.06.2021
Tallin toiminta tulee muuttumaan hieman ja rotukirjo muuttumaan. Newforestin ponit ovat muuttanut kokonaan pois Cadoganista Ravenscroftiin ja rotukirjo lisääntyy Welsh B ponien voimin, jotta voisimme paremmin keskittyä myös tulevaisuudessa welsh part bredien jalostukseen. Vapaassa käytössämme on wpb-jalostukseen Everholt Estaten puoliveriset sekä koululinjaiset arabialaiset täysiveriset El Braqasta. Toiminta muoto muuttuu pääasiassa kasvatukseen, toki ponit kilpailevat edelleen este- ja kouluratsastuskilpailuissa. Näyttelykehistä ponit jättäytyvät hiljalleen pois, eikä tallin poneja enään kantakirjata.

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja