talli asukkaat kasvatus

  /  

© Cadogan Ponies
webdesign by Cery 2019

Tervetuloa Cadogan Poniesiin!

Olet saapunut ponitallille Suomen erämaahan lappiin, napapiirin tuntumaan. Täällä kaukana sivistyksestä sopii elää kuinka itse haluaa. Kukaan ei tule valittamaan ja sanomaan tekemistäsi, paitsi ehkä maan- ja metsänomistajat. Teillä ei ole ruuhkaa ja ilmasto on raikas ja puhdas. Voisiko parempaa paikkaa elämiseen ja ponien kasvattamiseen löytää? Itse en usko.

Cadogan Ponies on perustettu 16.6.2016. Talli toimii kotina omille poneilleni, pääasiassa roduista connemara, newforestinponi sekä welshit sektioista A, C ja D. Ponit kilpailevat yleispainotteisesti este-, kenttä- ja kouluratsastuksessa, toki joukkoon sopii vain yhden painotuslajin ponejakin. Kaikilla poneilla on tavoitteena laatuarvostelut, joillakin kantakirjaus ja muut arvonimet.

Kasvatustoiminta ehdottomasti yksi tärkeimpiin toimintamuotoihin. Tavoitteena on kasvattaa monipuolisia käyttöratsuja, terveitä ja hyvä luonteisia yksilöitä rotumääritelmän mukaisin kaavoin. Tallista löytyy tuontiponeja sekä pitkä sukuisiavanhemman linjan poneja. Kasvattinimenä on etuliite Cadogan. Tähtäämme ehdottomasti laatun enemmän kuin määrään. Toisena toimintamuotona ovat kilpailut, joita järjestetään tasaisesti ponien tasojen mukaisesti.


kuva
Sorel (VRL-00884)


Päivitetty: 30.10.2019
Tallin VRL-tunnus: CADO5108
Omistaja: Sorel (VRL-00884)
Sähköposti: sorelvirtual@gmail.com
♔ Tykkäsitkö? Anna meille äänesi VRL:n tallilistalla!


Päivitykset

22.10.2019
Tallin sivujen ulkoasu on kokenut menneen kuukauden aikana muutoksia ja tänään operaatio on jatkunut. Myös poneissa on tapahtunut muutoksia: on tullut uusia poneja iso nippu sekä iso kasa (etenkin newforesteja) on joutunut lähtemään ikivihreille niityille. Kasvatteja on myös myynnissä. Talvea kohti menossa lujaa vauhtia, joten nyt on hyvä hetki valmistella muutamat jo valmiit ponit laatuarvosteluihin.