Cadogan Ponies

Morrowwalsh Críostóir

VIR MVA Ch, KTK-I

▪   Connemara, ori
▪   Punaruunikko, 145cm
▪   Syntynyt 18.01.2017, 10v
▪   Yleispainotus, HeB/120cm
▪   VH17-035-0059

▪   Omistaja Sorel (VRL-00884)
▪   Tuonut Lissu T.  Kimi on todellinen PR-hevonen, aina edustavasta ulkonäöstään moitteettomaan käytökseensä. Rauhallinen, viilipyttymäisen rauhallinen herrasmiesori ei pienestä tai vähän isommastakaan hätkähdä, se ei tuijottele maastossa pikku-ukkoja, hermostu väenpaljoudesta tai ahdistu, mikäli riehakas kuusivuotias kiskaisee sitä hännästä. Tuntuu, että ponilla on loppumattoman ymmärrys aika lailla kaikkea ja kaikkia kohtaan!

Kuten edellisestä kappaleesta voi päätellä, Kimin hoitaminen sujuu keneltä tahansa. Ruunikko poni seistä nököttää sievästi paikallaan käyttäytyen aina siivosti. Edes kiimainen tamma ei saa Kimiä hepulin partaalle, vaikka ori kyllä matalasti höristen neitokaisia tervehtiikin. Kimi tuntuu elävän jonkin ihastuttavan wanhahtavan käytöskoodiston mukaan, sillä tämähän liehakoi tammoja ja astutuspukkia naurettavan pitkään, vaikka hyppäämiselle olisi lupa.
Niin arkiset hoito- ja varustushetket kuin kausittaiset hammashoidot, kengitykset, klippaukset sun muut sujuvat vaivattomalla rutiinilla. Inhoille asioille, kuten pahanmakuiselle matolääkkeelle, suunavaajalle sekä takajalkojen kuljetussuojille Kimi vähän irvistää, muttei tee asialle mitään, vaan kestää kaiken kokemansa epämukavuuden ihailtavan rauhallisesti. Kaiken kauniin lisäksi ori on todella lempeä ja seurallinen halikaveri – voi, kun useampi hevonen olisi näin mutkaton, sympaattinen ja yksinkertaisen ihana! Talutettaessa Kimi ei kiirehdi tai hidastele, ennemmin poni sovittaa askeleensa taluttajansa tahtiin. Muille hevosille Kimi ilmoittaa kertaalleen olevansa paikalla, ei unohdu hillumaan tai liehakoimaan, vaan jatkaa kävelyä kaikessa rauhassa ihmisen vierellä tervehdyksensä esitettyään.

Kun katsoo connemaran koulutustasoa (helppo B/120cm), on helppo arvata, missä Kimin lahjat ovat. Niin koulu- kuin estetyöskentelyssä ruunikko ilahduttaa yritteliäisyydellään, positiivisella asenteellaan sekä periksiantamattomuudellaan. Saman tehtävän toisto ei turhauta eikä uuden, hankalan asian opettele turhauta. Kimi lähtee aina mielellään töihin, ja on kaiken päälle juuri sopivan herkkä, eteenpäinpyrkivä ja taistelutahtoinen pärjätäkseen kilparadoilla, mutta myös ymmärtäväinen, sävyisä ja mukautuva poni, jonka kanssa aloittelevatkin ratsastajat voivat opetella ratsastuksen saloihin. Kimi työskentelee ihan joka ikisen ratsastajan kanssa, tasoon katsomatta, yhtä mielellään, ei kuumu, kiihdyttele, pukittele, pure kuolainta tai tee mitään vastaavaa. Korkeintaan hidastaa tahtia, jos ei kerta kaikkiaan ymmärrä, mitä siltä pyydetään.

Koulupuolella Kimin valtti on sen tasaisuus; poni osaa erittäin hyvin minkä osaa, ei haparoi, minkä lisäksi ori suorittaa aina suurella sydämellä. Kimillä on vähän matalanpuoleiset, mutta tahdikkaat ja suorat liikkeet, hyvä työntö takaa, minkä lisäksi kokoaminen on melko helppoa, poni kantaa itsensä hyvin ja kirsikkana kakun päällä Kimissä on ryhtiä. Orissa on kyllä aineksia, joten toivomme sen varsojen yltävän koulupuolella vähän korkeammalle kuin isänsä.
Varmajalkainen Kimi ei ole ihan se ketterin tai nopein esteratsu, mutta se on varma jaloistaan, tasapainoinen, hypyissään nopea ja tarkka, sekä erittäin esteälykäs. Sellainen poni, jonka vain ohjaat esteelle, ja poni hoitaa loput. Oikeasti. 99% varmuudella Kimi tekee oikeat ratkaisut ponnistuspaikkojen ja askelmäärien suhteen, kannattaako tähän väliin nyt tiristää kokonainen tai edes puolikas askel vai leiskauttaa vähän kauempaa.. Hyppytekniikkansa puolesta ori on yhtä priimaa kuin kapasiteettinsa. Seuraava sukupolvi voisi olla aavistuksen nopsempi ja ketterämpi, muuten tästä on todella hankala parantaa.

Lastaus- ja purkutilanteet sujuvat yhtä helposti kuin kaikki muukin Kimin kanssa, samaten matkanteko. Ori käyttäytyy siivosti yksin ja porukassa, myös tammojen kanssa matkatessaan. oli kuljetusvälineenä sitten se kapein traileri tai tilavin rekka, Kimi astelee kyytiin yhtä rennon varmana kuin menisi omaan karsinaansa. Vaikka Kimi käyttäytyykin aina hillityn arvokkaasti malttinsa ja rauhallisuutensa säilyttäen, siitä huomaa, että se rakastaa yleisöä sekä esiintymistä. Se jotenkin loistaa ponin silmistä ja huokuu olemuksesta, oli kyse näyttelykehässä poseeraamisesta tai esteradasta. Kimi antaa itsestään aina ne kuuluisat 110%, kun siltä jotakin pyytää, ja vielä vähän enemmänkin, koska rakastaa yleisöä ja aplodeja.
(luonteesta kiitos Lissu T. <3)


Sukutaulu ja jälkeläiset

i. Séamus Adamonn
conn, rnkm, 143cm
evm
ii. Caoimhe Ardis
conn, rtkm, 143cm
iii. Conle Airgetlám
iie. Caoránach Aeval
ie. Íomhair Shauna
conn, rnkm, 144cm
iei. Siúil A Rúin
iee. Íomhair Ethniu
e. Morrowwalsh Banshee
conn, prn, 144cm
evm
ei. Creachmhaoil Evoy
conn, tprn, 147cm
eii. Eoin Miach
eie. Carnair Cethlenn
ee. Carnair Merrow
conn, mkm, 142cm
eei. Finnbhennach
eee. Sunny Songs
o. Cadogan Colbárd 27.04.2018 e. Sparrow Idya om. Katy KTK-I
o. Cadogan Gothfraidh 15.01.2019 e. Cryannoon Sadhbh om. Lissu T. VIR MVA Ch, KTK-I
o. Crane Crimthann 05.04.2019 e. Saorlaith om. turjake KTK-II
o. Four Leaf Lamington 19.04.2019 e. Fern Shiny Breá om. Hazel KTK-I

Sukuselvitys

i. 143-senttinen ruunikonkimon Séamus Adamonn menesty hyvin jo varsanäyttelyissä sekä nuorten hevosten kisoissa, erityisesti kouluratsastuksessa. Se teki myös hyvin siistejä, puhtaita esteratoja, ollen kuitenkin vähän turhan hidas haastamaan (nuorena tai aikuisena) kärkiaikoja tekeviä ratsukoita. Kouluradoilla se kuitenkin loisti; tasaisen hyviä suorituksia, tarkka ja nopea apuihin vastaaminen, upeat liikkeet (erityisesti käynti - selkeästi emältä peritty!). Ori oli juuri sopivan herkkä ja reaktiivinen vailla kuumumista tai ylireagointia, jos jokin pidäte oli vahingossa turhan kova tai polvi jäi puristamaan. Ilmaiseksi poni ei tehnyt kehän kiertämistä ja mummohölkkää kummempaa, se odotti ratsastajan tekevän oman osuutensa. Kaikin puolin Séamus Adamonn oli hyväpäinen poni, hyvähermoinen, kuuliainen, mielellään uutta opetteleva sekä vanhoja kertaava, rohkea ja mukavuusalueelta poistumista pelkäämätön herrasmies.
Helppo A - vaativa B -kouluratojen lisäksi ori menestyi näyttelyissä. Ryhdikäs poni hyvin asettuneella hyvänmuotoisella kaulalla sekä yhtäläisen hyvillä lavoilla, syvällä sopusuhtaisella rungolla ja hienosti kulmautuneella takaosalla. Takajalkojen varvasakselit olivat taittuneet ja vuohiset pitkänpuoleiset, paljoa muuta vikaa Séamus Adamonnessa ei ollut. Lisäksi sen olemus oli melko vangitseva, päistärikössä oli luontaista karismaa. Jalostusarvostelulausuntoonsa Séamus Adamonn sai pitkän kehulistan, ja se palkittiinkin ensimmäisellä palkinnolla.
Séamus Adamonn kuitenkin kuoli jo 12-vuotiaana rajun ähkyn sekä epäonnistuneen ähkyleikkauksen seurauksena. Ori itse menetettiin turhan nuorena, mutta pienenä lohtuna se oli ehtinyt astua tammoja; jälkeläisiä oli syntynyt 24 kappaletta. Pientä lohtua kirkastaa jälkeläisten laatu sekä orin periyttäjän kyvyt; varsat ovat kautta linjan korrektirakenteisia ja hyväliikkeisiä (paikoin rakenteeltaan ja liikkeiltään erinomaisia), monipuolisia käyttöponeja, jotka ovat pärjänneet erityisesti kouluradoilla sekä osoittautuneet isänsä kaltaisiksi hyviksi periyttäjiksi.

ii. Caoimhe Ardis (rautiaankimo, 143cm) kilpaili monipuolisesti koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa (heA/110cm/CIC1) hyvällä menestyksellä. Se ei ollut aikansa, rotunsa tai tasonsa huipputähti, vaikka tasaisen hyvää tulosta tekikin keräten myös voittoja ja sijoituksia. Ori oli enemmänkin tasaisen hyvä kuin erinomainen, mikä tiputti sen pois huippuponien joukosta. Tämä tosin ei sano, että Caoimhe Ardisissa olisi ollut jotain vikaa, kaikkea muuta! Se oli ryhdikäs, sopusuhtainen poni, jonka suurin vika oli takasten taittuneet varvasakselit sekä raviliikkeiden tavanomaisuus (käynti ja laukka olivat heti laadukkaammat). Toisella palkinnolla jalostusarvosteltu päistärikkö oli mitä hienokäytöksisin, ymmärtäväisin, hyvähermoisin ja lempein poni. Aina innokas tekemään töitä, opettelemaan uutta, venyttämään oman mukavuusalueensa rajoja. "Huono päivä" ja Caoimhe Ardis eivät vain sopineet yhteen, ori itse oli silkkaa päivänpaistetta, ja sen rauhallinen, hyväntahtoinen positiivisuus oli varsin tarttuvaa laatua. Varmajalkainen ja rohkea poni valoi arempaankin ratsastajaan itseluottamusta, ja se opettikin monet omistajansa lähipiirin lapset ratsastuksen ja hevosenhoidon perusteisiin. Vaikkei Caoimhe Ardis ollutkaan aikansa tähtiponeja, se saavutti silti suosiota jalostusorina (niin connemara- kuin risteytysjalostuksessakin). Jo orin ensimmäiset, pienet ikäluokat osoittivat Caoimhe Ardisen periyttävän äärettömän hyvää luonnetta ja ratsastettavuutta sekä pääpiirteittäin korrektia rakennetta ja riittävän hyvää liikemekaniikkaa. Se ei ehkä ollut seuraavan Suuren Nimen isä, mutta omiaan parantamaan heikompien tammojen jälkeläisiä - ja kiitos tämän huomion, Caoimhe Ardisin jälkeläismäärä on komeat 213. Ori eli 28-vuotiaaksi.

ie. Ruunivoikonkimo, 144cm korkuinen Íomhair Shauna oli ryhdikäs, elegantti tamma, lähes pilkulleen mitä rotumääritelmä connemaroilta haki. Erinomaiset jalka-asennot sekä yhtäläisen erinomaiset liikkeet, hyvä hyppytekniikka. Erityistä kiitosta Íomhair Shauna sai runkonsa syvyydestä sekä käynnistään, jota muutamakin tuomari luonnehti täydelliseksi. Ruunikon luonne sen sijaan oli vähemmän täydellinen, tamma oli varsin itsepäinen, joustamaton ja vähän röyhkeäkin, sellainen, joka pomotti muita hevosia sekä ihmisiä, mikäli vain sai tilaisuuden. Se oli myös hyvin herkkä, reaktiivinen sekä hieman kuumuva, yhteistyökykyinen omilla ehdoillaan muttei tippaakaan nöyrä. Tamma ei tosiaankaan ollut mikään lastenponi! Osaavissa käsissä Íomhair Shauna kuitenkin niitti menestystä helppo A -kouluradoilla sekä erityisesti näyttelykehissä. Estekisoissa ruunikkoa ei juuri nähty, vaikka sen hyppytekniikka oli hyvä ja kapasiteettia riitti, suoritus meni helposti osaavankin ratsastajan kanssa melko rumaksi kaahaamiseksi Íomhair Shaunan kuumuessa liiaksi. Kouluradoilla se pysyi tyynempänä, mikä tosin vaati ratsastajaltakin tyyneyttä; pienikin jännittyminen tai hermostuminen sai Íomhair Shaunan niin sanotusti vetämään herneen nenään. Eikä se käsiteltäessäkään ollut mikään sävyisin yksilö. "Kaunis katsella, upea liikkuja, muuten vähän lohikäärme tammaksi", totesi ponin omistaja.
Turhankin chilimausteisesta luonteestaan huolimatta Íomhair Shaunalla tehtiin kuusi varsaa. Sen rakenne, kapasiteetti, liikkeet, suku, kaikki luonnetta lukuun ottamatta olivat kohdillaan, joten orivalinnoissa kiinnitettiin erityistä huomiota orin luonteeseen. 31-vuotiaaksi eläneen ponilohikäärmeen jälkikasvu on kautta linjan äärettömän korrektirakenteista ja hienoliikkeistä, luonnepuolella on hajontaa; orit ovat ehdottomasti tammoja parempiluontoisia.


e. Vankkarunkoinen, järeäjalkainen Morrowwalsh Banshee (144cm, punaruunikko) oli vähän järeämpää mallia kuin mitä connemaroilta toivottiin, mutta elegantti ilmestys yhtä kaikki. Ryhdikäs, erittäin korrekti pitkästä niskasta hienoon kaulaan ja syvään, vankkaan, melko pitkään runkoon. Pääkin oli vähän pitkänpuoleinen, samaten lautanen. Jalat olivat hyväasentoiset ja liikkeet erinomaiset niin askelpituudeltaan, tahdiltaan, elastisuudeltaan kuin kaikilta muiltakin osin. Hyppytekniikaltaan Morrowwalsh Banshee oli melko keskiverto, se olisi saanut käyttää kaulaansa ja selkäänsä paremmin ja nostaa jalkansa vähän nopeammin. Tekniikka ja kyky riittivät kuitenkin metrin radoille. Ruunikon estekisat olivat kuitenkin harvassa, sen kanssa kilpailtiin helppo A -kouluradoilla erittäin hyvällä menestyksellä sekä opeteltiin kotona vaativa B -liikkeitä. Lisäksi Morrowwalsh Banshee ajettiin, pelkkää koppakärryhölkkää huvin ja vaihtelun vuoksi ilman mitään valjakkoajomausteita.
Tamma oli hyvin mukautuvainen, hyvähermoinen ja rohkea poni, joka ei tuntunut hätkähtävän mitään. Fiksuna, oppivaisena ponina se oli helppo, miellyttävä kouluttaa, ja aivan yhtä helppo ja miellyttävä se oli ratsastaakin, kiitos Morrowwalsh Bansheen yhteistyöhaluisuuden ja nöyryyden. Se teki aina parhaansa, pyrki miellyttämään eikä ottanut nokkiinsa joka virheestä, ei hidastellut tai koettanut mennä sieltä, mistä aita on kaatunut. Toisaalta se ei myöskään tehnyt ihan kaikkea ilmaiseksi, vaan odotti ratsastajaltaan muutakin kuin vähän sinne päin olevat pohjeavut. Käsiteltäessä Morrowwalsh Banshee oli se kiltti, kultainen halinalle, jota ei voinut olla rakastamatta. Vaikka Morrowwalsh Bansheella kilpailtiinkin aktiivisesti, se oli ennen kaikkea erinomainen perheponi. Näyttelyissä menestynyt, toiselle palkinnolle jalostusarvosteltu ja kisoissa menestynyt perheponi.
Menestyipä tamma jalostuksessakin, pienellä varsamäärällä. Morrowwalsh Banshee sai kolme varsaa, jotka ovat kaikki erityisen hyvin liikkuvia, kapasiteetikkaita kouluponeja hyvällä rakenteella sekä yleensä hyvällä luonteella, yhtä vähän hapannaamaisempaa varsaa lukuun ottamatta. Morrowwalsh Banshee lopetettiin 26-vuotiaana rajujen suolisto-ongelmien vuoksi.

ei. Creachmhaoil Evoy (tummanpunaruunikko, 147cm) kilpaili erityisesti helppo A -koululuokissa menestyen varsin mukavasti. Kouluratsastuksen lisäksi orilla kilpailtiin jokunen noviisitason valjakkostartti hyväksytyin, siistein radoin ilman ruusukesijaa, sekä 80-100cm esteratoja välillä myös voittaen ja sijoittuen. Vakaan rauhallinen, tyyni ori toimi loistavasti myös lasten ratsuna niin kotona kuin kilpailuissa, se ei nuorempanakaan, ensimmäisissä hormonipöllyissään, ollut erityisen korskuvaa sorttia. Itse asiassa Creachmhaoil Evoy oli vähän ruunamaisen luontoinen, lempeän lauhkea haliponi, kaikkien kaveri ja luottoponi. Erittäin komearakenteinen ja hienoliikkeinen sellainen, hyppytekniikkakin oli kohdillaan. NIMI keräsi kiitosta erityisesti kaulastaan, joka oli liittymistä pituuteen suorastaan ideaali, samaten kuin lavat asentonsa ja pituutensa puolesta. Vuohiset olivat pitkähköt ja vennonpuoleiset, lautanen jyrkähkö, runko jo vähän turhankin vankka (ei lihava!), mutta siinä ne viat pitkälti olivat. Creachmhaoil Evoy oli yksinkertaisen upea poni hienoine liikkeineen sekä rautaisine hermoineen, ja poni keräsikin tasaisen korkeita rakenne- ja liikepisteitä erilaisista tapahtumista läpi ikänsä. Se jalostusarvosteltiinkin ensimmäiselle palkinnolle. Se oli hyvä, nöyrä, toimiva ratsastaa ja ajaa, varmajalkainen ja sen verran kylmäpäinen, ettei juuri mikään ratsastajan/ohjastajan virhe tai ulkoinen ärsyke saanut ponin keskittymistä herpaantumaan puolenkaan askeleen ajaksi.
28-vuotiaana kuollut ori oli kuitenkin melko vähällä jalostuskäytöllä; se jäi auttamatta vähän kevyempien, modernimpien ja paremmin mainostettujen orien varjoon. Creachmhaoil Evoylla on viitisenkymmentä jälkeläistä, puhtaita connemaroja ja jokunen risteytys, kaikki erinomaisen järkeviä, rauhallisia, mielellään työskenteleviä poneja, joilla on vankka runko sekä hienot liikkeet. Creachmhaoil Evoy onkin kerännyt arvostusta vähän jälkijunassa, erityisesti emänisänä.

ee. Ruunivoikonkimo, 144cm korkuinen Carnair Merrow oli veikeän näköinen tamma, kiitos vähän pitkänpuoleisen, ilmeikkään päänsä sekä pitkien hörökorviensa. Pää oli hieman epäsuhta, mutta muutoin kimo oli hyvinkin korrekti connemara, joka sai erityistä kiitosta syvästä rungostaan sekä hyväasentoisista jaloistaan. Silloin harvoin, kun tammaa jossain näyttelyissä käytettiin; se teki leipätyötään ratsastuskoulun luottoponina. Tasaisine, mukavine liikkeineen sekä yhtäläisen tasaisine, pyöreine hyppyineen ja ennen kaikkea hienon luonteensa vuoksi Carnair Merrow olikin jokaisen oppilaan ja opettajan suosikkeja. Se kiersi kärsivällisesti kehää aloittelijoiden tunneilla kiukustumatta epäselvistä avuista tai ratsastajan heikosta tasapainosta, teki innokkaana töitä osaavampien kanssa eikä koko pitkän uransa aikana muuttunut sen enempää pelkästä opettajan äänestä tehtävät suorittavaksi automaatiksi kuin kaikkeen turtuneeksi, mihinkään reagoimattomaksi rautakyljeksi. Carnair Merrow pysyi paitsi iloisena ja pirteänä, myös reippaana (aloittelijaystävälliseen tyyliin) sekä helposti herkistettävänä monipuoliponina, joka oli käytännössä voittamaton tallikisoissa sekä lähialueen kisoissa, joissa oppilaat ponin kanssa kisasivat.
Tamman oma suku oli melko tavanomainen, muutama "parempi jalostusori", enimmäkseen kuitenkin tavan harrasteponeja, joita näki näyttelyissä ja pikkukisoissa, muttei kansallisilla radoilla tai jalostusarvosteluissa. Carnair Merrowilla itsellään teetettiin muutamia varsoja (puhdasverisiä connemaroja sekä yksi ratsuponi) sen erinomaisten opetusratsun ominaisuuksien vuoksi. Suurimmasta osasta tamman jälkeläisistä tulikin emänsä kaltaisia opetus- tai harrastehevosia, yksi tamma päätyi connemarakasvattajalle tuoden emälinjalleen vähän nimeä erinomaisena kilpa- ja jalostusponina. Carnair Merrow eli pitkän, terveen elämän; se lopetettiin vasta 30-vuotiaana.
(sukuselvityksestä kiitos Lissu T. <3)


Kilpailukalenteri

★ KRJ-kouluratsastus, 42 sijoitusta

13.09.2017: Vuorna - He B -- 4/30
29.09.2017: Hengenvaara - He B -- 6/100
22.12.2017: Ruudin Talli - He B -- 5/40
23.12.2017: Ruudin Talli - He B -- 6/40
25.12.2017: Ruudin Talli - He B -- 6/40
22.01.2018: Roscoff - He B -- 4/50
24.01.2018: Roscoff - He B -- 3/50
02.02.2018: Koistila - He B -- 3/30
03.02.2018: Koistila - He B -- 3/30
05.02.2018: KK Lamoca - He B -- 4/30
06.02.2018: Koistila - He B -- 2/30
10.02.2018: Härdelli - He B -- 5/30
13.02.2018: KK Lamoca - He B -- 1/30
14.02.2018: KK Lamoca - He B -- 2/30
15.02.2018: KK Lamoca - He B -- 4/30
16.02.2018: Koistila - He B -- 2/30
17.02.2018: KK Lamoca - He B -- 5/30
02.03.2018: Raatteen Sh - He B -- 1/30
05.03.2018: Raatteen Sh - He B -- 4/30
30.04.2018: KRJ-Cup - He B -- 11/285
05.05.2018: KK Stewart - He B -- 5/30
06.05.2018: KK Stewart - He B -- 5/30
07.05.2018: KK Stewart - He B -- 1/30
10.05.2018: KK Stewart - He B -- 4/30
11.05.2018: KK Stewart - He B -- 4/30
12.05.2018: Kärmeniemi - He B -- 6/50
14.05.2018: Cadogan - He B -- 4/30
15.05.2018: Cadogan - He B -- 2/30
15.05.2018: KK Stewart - He B -- 2/30
16.05.2018: Kärmeniemi - He B -- 3/50
17.05.2018: Kärmeniemi - He B -- 1/50
18.05.2018: Cadogan - He B -- 2/30
19.05.2018: Cadogan - He B -- 2/30
20.05.2018: Cadogan - He B -- 3/30
20.05.2018: Kärmeniemi - He B -- 2/50
21.05.2018: KK Stewart - He B -- 5/30
23.05.2018: KK Stewart - He B -- 5/30
24.05.2018: Cadogan - He B -- 4/30
24.05.2018: Cadogan - He B -- 5/30
25.05.2018: KK Stewart - He B -- 2/30
28.05.2018: Cadogan - He B -- 5/30
28.05.2018: KK Stewart - He B -- 2/30


★ ERJ-esteratsastus, 42 sijoitusta

15.07.2017: Cadogan - 100cm -- 3/30
22.07.2017: Cadogan - 100cm -- 1/30
25.07.2017: Cadogan - 100cm -- 3/30
05.01.2018: Team J&K - 120cm -- 1/29
07.01.2018: Mörkövaara - 120cm -- 5/62
08.01.2018: Mörkövaara - 120cm -- 4/62
09.01.2018: Mörkövaara - 120cm -- 5/62
10.01.2018: Team J&K - 120cm -- 5/29
11.01.2018: Moana - 120cm -- 3/15
04.02.2018: KK Chermia - 120cm -- 3/30
07.02.2018: KK Chermia - 120cm -- 3/30
09.02.2018: KK Chermia - 120cm -- 3/30
10.02.2018: KK Chermia - 120cm -- 4/30
11.02.2018: KK Chermia - 120cm -- 2/30
17.02.2018: KK Chermia - 120cm -- 1/30
17.05.2018: Kaihovaara - 110cm -- 1/50
18.05.2018: Kaihovaara - 110cm -- 2/50
22.05.2018: Kaihovaara - 110cm -- 2/50
24.05.2018: Kaihovaara - 110cm -- 2/50
27.05.2018: Kaihovaara - 110cm -- 2/50
27.05.2018: Duán Stable - 110cm -- 7/50
30.05.2018: Kaihovaara - 110cm -- 2/50
30.05.2018: Duán Stable - 110cm -- 3/50
01.06.2018: Duán Stable - 110cm -- 5/50
01.06.2018: Duán Stable - 110cm -- 4/50
02.07.2018: Huvitus - 120cm -- 3/30
12.07.2018: Huvitus - 120cm -- 1/30
17.07.2018: Huvitus - 120cm -- 2/30
22.07.2018: Huvitus - 120cm -- 3/30
23.07.2018: Huvitus - 120cm -- 3/30
03.09.2018: Teilikorpi - 120cm -- 4/30
05.09.2018: Teilikorpi - 120cm -- 3/30
06.09.2018: Teilikorpi - 120cm -- 3/30
11.09.2018: Teilikorpi - 110cm -- 1/40
12.09.2018: Teilikorpi - 110cm -- 1/40
12.09.2018: Teilikorpi - 110cm -- 1/40
14.09.2018: Teilikorpi - 110cm -- 5/40
15.09.2018: Teilikorpi - 110cm -- 2/40
21.09.2018: Teilikorpi - 110cm -- 4/40
24.09.2018: Teilikorpi - 110cm -- 2/40
26.09.2018: Teilikorpi - 110cm -- 6/40
30.09.2018: Teilikorpi - 110cm -- 1/40

Näyttelyt:
03.10.2017: Cadogan - MVA-SERT, BIS3 -- pt. Lissu T.
20.10.2017: Lily's Trotters - irtoSERT -- pt. Jannica
25.12.2017: De Facto Stables - MVA-SERT, BIS1 -- pt. Lissu T.
03.01.2018: Adina - irtoSERT -- pt. Welby

VIR MVA Ch- arvonimi 3/2018
★ Kantakirjattu 5/2019 - KTK-I -- 21+22+21+22=86p.


Päiväkirja

00.00.0000: Päiväkirjamerkintä


Tämä on virtuaalitalli - This is a sim-game stable - Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Tämä on virtuaalitalli - This is a sim-game stable - Virtuaalihevonen - a sim-game horse
Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja