Cadogan Ponies

Gravfelt Korynna

Ch, KTK-II

▪   Norjanvuonohevonen, tamma
▪   Ruunihallakko, 145cm
▪   Syntynyt 25.01.2018, 8v
▪   Koulupainotus, He A
▪   VH18-053-0033

▪   Omistaja Sorel (VRL-00884)
▪   Tuonut Lissu T.Gravfelt Korynna on hempeä ja rauhaa rakastava haliponi, joka tulee kaikkien ja kaiken kanssa toimeen. Se viihtyy kaikenlaisien ponien kanssa. Jos joku sitä pomottaa, tamma nielee kohtalonsa ja tyytyy siihen. Onneksi laitumella on monta Korynnaa rakastavaa kaveria, jotka viettävät sen seurassa lähes kaiken aikansa. Korynna tulee toimeen myös nuorten ja lasten kanssa, osaten käyttäytyä aina nätisti. Minun ei koskaan ole tarvinnut murehtia, pärjääkö nuo kaksi nuorta tyttöä Korynnan kanssa, varmasti pärjää. Se on yksi syy, miksi monet ovat ihastuneet Korynnan hyvään luonteeseen, koska sen kanssa ei tarvitse vääntää mistään asiasta. Se antaa hyvin pukea varusteet, se odottaa kiltisti paikoillaan kun ratsastaja nousee satulaan ja liikkuu vasta, kun saa siihen luvan. Parempaa kaveria ei voi olla, mitä Korynna on! Niin huoleton, helppo ja varma joka tilanteessa.

Kilpailupaikoilla Korynna katselee rauhallisesti ympäristön tapahtumia, eikä se mistään osaa säikähtää. Uudet tilanteet se kohtaa rohkeasti ja varmasti. Maastoon voi lähteä pidemmällekin seikkailulle yksin tai porukassa. Yleensä nuorten kanssa olemme käyttäneet Korynnaa esimerkki hevosena, joka tuo turvallisuuden tunnetta nuorelle, joka on ensimmäistä kertaa lähtenyt maastoon. On huomattu, että Korynnan rauhallisuus on auttanut nuoria jännittävissä hetkissä, kun ei Korynna itse provosoidu toisen hädästä ja sekoilusta.

Kentällä Korynna on myös rauhallinen ja joskus liiankin rauhallinen. Se tarvitsee hyvin herätellä avuille, että sopiva tempo ja virkeystila saadaan saavutettua. Muuten askkellus jää todella matalaksi ja laiskan näköiseksi. Korynnalla on hyvät liikkeet ja saadakseen ne nähtäville, tamma on hyvin viriteltävä virkeäksi. Laukassa tamma jää välillä passiiviseen muotoon, mutta sitä täytyy vain reilusti ratsastaa eteenpäin, että moottori käynnistyisi. On tärkeää, että heti alkukäynneistä lähtien tamma pyydetään kävelemään reippaasti, eikä vain löntystellä kaviouraa pitkin. Nuorten ja aloittelevien ratsastajien alla Korynna näyttää perus pystyyn kuolleelta tuntiratsulta. Onneksi kokeneet ja osaavat ratsastajat saavat tammasta irti hyvää liikettä, koska Korynna todellakin osaa, se ei jää siitä kiinni!


Sukutaulu ja jälkeläiset

i. Noorvik Scyld
nvh, rnhkko, 142cm
evm
ii. Noorvik Skyet
nvh, hhkko, 146cm
iii. Vanaheimr
iie. Silke
ie. Noorvik Mirnaar
nvh, rnhkko, 144cm
iei. Svanesjøen Folke
iee. Mirielle
e. Gravfelt Kronelilje
nvh, rnhkko, 144cm
evm
ei. Hrærekr
nvh, vhkko, 147cm
eii. Harthacnut
eie. Solskjerm
ee. Gravfelt Kostbera
nvh, rnhkko, 145cm
eei. Glæsisvellir
eee. Katjel
t. CHR Járnsaxa 24.03.2019 i. Skallagrím om. Ionic
t. CHR Múspellsheim 01.04.2019 i. Hallvard N om. Kurjenpesä KTK-I
o. Cadogan Vidarjálf 10.04.2019 i. Valaskjálf om. Sorel VIR MVA Ch, KTK-I

Kilpailut & saavutukset

   » Hyppykapasiteetti ja rohkeus:
   » Nopeus ja kestävyys:
   » Kuuliaisuus ja luonne:
   » Tahti ja irtonaisuus:
   » Tarkkuus ja ketteryys:

   ♦ Kouluratsastuksessa op ( vt. / )
★ Kilpailee vain porrastetuissa kilpailuissa.
★ Tavoitteena KRJ:n laatuarvosteluun osallistuminen.

★ Kantakirjattu 4/2019 - KTK-II -- 18+18+18+18=72p.

17.02.2019: Susiraja - iroSERT -- pt. Lissu T.
28.02.2019: Stall Fernweh - iroSERT -- pt. birdie
31.03.2019: Susiraja - iroSERT -- pt. Lissu T.

Päiväkirja

00.00.0000: Päiväkirjamerkintä

-

Tämä on virtuaalitalli - This is a sim-game stable - Virtuaalihevonen - a sim-game horse
Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja