Pentulaatikon tuhinaa

Kasvatustoiminta on vielä erittäin pienimuotoista ja pentueita syntyy harvakseltaan. Tällä hetkellä keskitymme täysin koiriemme kanssa kilpailemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Meille laatu on äärimmäisen tärkeää ja pentujen vanhemmat suunnitellaan tarkasti harkiten. Valitut vanhemmat tulevat olemaan kilpauralla menestyneitä, rotumääritelmän mukaisia, selväpäisiä, terveystutkittuja rotunsa erinomaisia edustajia. Jokaisesta pentueesta jää yksi pentu kotiin tai mahdollisesti sijoitukseen. Tuomme tasaisesti ulkomailta tuontikoiria, jotka tuovat uutta verta linjoihimme. Kaikki kasvatit rekisteröidään vFCI-rekisteriin kasvattajan toimesta.

Pennut myydään useasti madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja sirutettuina uusiin koteihin. Pentueisiin mahtuu tulevaisuuden kilpatähtiä sekä ihan kotikoiria. Kasvattajan toive on, että pentu pääsisi kilpailemaan käyttölajissa edes jonkin verran. Sijoituspennuille on tarkemmat kriteerit. Vanhemmat ovat kuitenkin hyvin menestyneitä kilpakoiria, joten pennulta tulee löytymään hyvin kapasiteettia vaikka mihin!


Sijoituspentu

Mikäli olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen, on sinulla mahdollista saada meiltä myös sijoituspentu. Lyhyesti ja ytimekäästi se tarkoittaa sitä, että sitoudut kilpailemaan sovituissa lajeissa kasvattini kanssa ja kun sopiva määrä kilpailuita on alla, etsin kasvatilleni sopivan kumppanin. Huolehdin astutusmaksut, eläinlääkärikulut yms ja kasvatilla teetetään yksi pentue minun kasvattajanimeni alle. Tämän jälkeen kasvatti on täysin sinun.


Kasvatin myyntiehdot

  ★ Ilmoitat toimivat sivut minulle kahden (2) viikon sisällä myyntipäivästä.
  ★ Jos joudut luopumaan koirasta, ilmoitat tästä ensimmäisenä minulle, otan sen takaisin.
  ★ Jos sivut katoaa/sivuilla ei tapahdu mitään kuukausiin, laitan s-postia, jos vastausta ei kuulu, otan kasvatin takaisin.
  ★ Jos suunnittelet astutusta kasvatillani, olisi mukava, jos laittaisit ensin minulle asiasta sähköpostia.
  ★ Muistosivut on tallennettava Wayback Machinelle!
  ★ Kasvatit myydään vain tekijänoikeuksia kunnioittaviin virtuaalikenneleihin.


Jokaisella meistä tulee varmasti epäaktiivisia kausia, eikä virtuaalikoirat jaksa kiinnostaa. En ole kasvattejani ottamassa herkästi takaisin, mutta toivon suuresti, että pidemmistä taukoiluista ilmoitettaisiin minulle sähköpostitse. Wayback Machinen käyttö turvaa sivujen säilymisen internetissä, etenkin kilpailleet ja meriittejä haalineet koirat olisi surullista hävittää bittiavaruuteen. Wayback Machinee voi tietenkin käyttää myös ennen koiran menehtymistä. Sukutauluissa yritän parhaani saada linkit toimimaan ja sivujen säilymään jossain. Kaikissa ongelmatilanteissa tai missä tahansa, laita minulle sähköpostia sorelvirtual@gmail.com,

 
 • Tilastot

  Kasvatteja yht. 0
  Labradorit yht. 0
  Saksanpaimenet yht. 0

  2016 syntyi yht. 0 kasvattia


 • Suunnitteilla

  - ei suunniteltu pentueita -


  kuva