Vientas Nareida Lac

   


★     Nimi: Vientas Nareida Lac ★     Syntymäaika: 13.05.2010 (AVO)
★     Rotu: Tanskandoggi ★     Rek.nro: VTR-16427
★     Sukupuoli: Narttu ★     Kasvattaja: Lac Danes  
★     Säkä, väri: 75cm, harlekiini ★     Omistaja: Sorel (VRL-00884)
★     Painotuslaji: näyttely, VTL, VVPY ★     Asuinpaikka: Kennel Cadox  


Vientas Nareida Lac saapui Huvitukseen Hollannista suoraan kasvattajalta tytön ollessa luovutusikäinen. Pentu osoittautui tomeraksi ja iloiseksi jolle annoimme kutsumanimen Neira. Tallin vierailijat saivat ihailla pientä touhuilijaa joka innostuessaan ei meinannut pysyä edes pystyssä kun jalat menisivät enemmän kun mitä ne kerkeää mukana pysyäkään! Neira kuitenkin kasvoi nopeasti ja koulutuksen jäljet alkoivat vihdoin näkyä tytössä. Käskyt menivät jo kuuleviin korviin ja niihin viittittiin edes reagoida. Neira on ollut koulutuksen osalta todella jääräpäinen, joka on vienyt paljon ylimääräistä aikaa meiltä omistajilta.

Neira on ottanut paikkansa suurella tilalla missä isot hevoset kulkevat pihoilla ja vieralijoita käy jatkuvasti. Neira on erityisen leimautunut minuun, eli Soreliin. Se tarkkailee pihalla jatkuvasti tekemisiäni ja haluaakin usein maastoon lenkkeilyyn mukaan. Neira on tuonut paljon iloa koko tallin henkilökunnan piiriin, samoten myös muille koirillemme. Neira on erittäin sopeutuvainen joka ottaa uudet asiat, esineet, ihmiset ja eläimet hyvin vastaan ja on valmis tutustumaan. Nuorempia koiria, etenkin pentuja, Neira kaitsee tallin pihoilla mielellään. Pentujen tulee oppia, ettei hevosten tarhoille ole asiaa, jonka myös Neira joutui opettelemaan kantapäänkautta. Suomenhevosori Niittykiitäjä pääsi kumauttamaan Neiraa tämän ollessa nuori, mutta onneksi sen verran kauempaa ettei kavio osunut pahasti. Sen verran että pentu säikähti. Sen jälkeen Neira ei tarhojen sisäpuolelle mennytkään.


Tiedot sukulaisista

i. Vientas Yantarez evm
harlekiini
ii. Morfand's Plastige evm
harlekiini
iii. tuntematon
iie. tuntematon
ie. Entress Queena evm
harlekiini
iei. tuntematon
iee. tuntematon
e. Tractic Fantasia evm
musta
ei. Plosmic Breaker evm
musta
eii. tuntematon
eie. tuntematon
ee. Flywellof's Maya evm
musta
eei. tuntematon
eee. tuntematon

Neiran suvusta löytyy kyvykkäitä ja upeita dogeja ympäri maailmaa. Isä on kilpaillut hyvällä menestyksellä näyttelyitä, tottelevaisuutta sekä vesipelastusta. Jälkeläisiä on kertynyt jo jokunen määrä joista jokainen on ollut terve ja hyvä luonteinen yksilö. Delicate Super Surprise on monen eri maan valio. Samalla linjoilla mennään Neiran emon puolella, jossa löytyy tottelevaisuutta kisanneita ja näyttelyitä kiertäneitä koiria. Tractic Fantasia on Lac Danesin yksiä ensimmäisiä varsinaisia jalostuskoiria ja vuosien varrella pentueita on syntynyt neljä. Vielä neidolla on ikää mutta se jää nähtäväksi tuleeko enempää sisaruksia Neiralle. Plosmic Breaker on menestynyt näyttelykoira mutta myös upeasti pärjännyt agilityssä, missä dogeja harvemmin käytetään massiivisuutensa vuoksi.


Jälkeläiset

♦ isä. Koiran nimi
u/n. Koiran nimi
u/n. Koiran nimi
♦ isä. Koiran nimi
u/n. Koiran nimi
u/n. Koiran nimi
♦ isä. Koiran nimi
u/n. Koiran nimi
u/n. Koiran nimi


Näyttelysuoritukset

00.00.0000 Järjestäjä AVO Tuomari Tulos


Kilpailusuoritukset


    ★ Tottelevaisuuskoulutuskokeet


31.08.2016 Quarterback ALO Enyo T 83p. - ALO1
03.09.2016 Crescent ALO Sorel 77p. - ALO1
    ★ Vesipelastuskokeet


01.09.2016 Saintjohn SOVE Hanna 100p. - Hyväksytty


Lisää kuviaTämä on virtuaalikenneli / A sim-game kennel | Kuvien koirat eivät liity teksteihin mitenkään