etusivu talli kasvatus kilpailut sähköposti  
Kasvatus
kuva
Kasvatustoiminta on Chaoksen tärkein toimintamuoto. Keskitymme erityisesti laatuun kuin määrään ja kasvatteja syntyykin satunnaisesti. Tavoitteena on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia, hyvä luonteisia, korrekteja kilpaponeja käyttöön ja näyttöön. Varsojen vanhemmat valitaan tarkasti harkiten. Näin alkuvaiheilla tallissa on enemmän tuonti- ja lyhytsukuisia poneja tuomassa uutta linjaa jalostukseen, kuitenkaan pitkä/vanhasukuisia unohtamatta.

Chaoksen ponivarsat saavat kasvattajaliitteen Chao's nimensä eteen. Myytäville varsoille etsitään huolehtivaiset ja pitkäaikaiset kodit. Nuorien koulutuksessa ja ponien kilpailuttamisessa autan mielläni. Tilausvarsoja voi kysyä sähköpostitse sorelvirtual@gmail.com, jos sopivaa varsaa myytävistä ei löytynyt. Teen mielelläni yhteistyötä muiden ponikasvattajien kanssa ja ulkopuoliset astutukset ovat mahdollisia. Chaoksen kilpailleet poniorit ovat tarjolla rajoitetusti ulkopuolisille tammoille.

Myyntiehdot

♦ Kasvatti rekisteröidään VRL-rekisteriin 2 viikon kuluessa.
♦ Rekisteröidessä kasvattajaksi **** - syntymämaa Suomi.
♦ Mikäli joudut luopumaan kasvatista, tarjoat sitä ensimmäisenä minulle.
♦ Kasvatin kuoltua, on tehtävä muistosivut esim. ilmaispalvelimelle.
♦ Muistosivut täytyy tallentaa Wayback Machinelle.


Newforestinponikasvatit


t. Chao's Ophelia s. 18.06.2016 i. Colour by Design e. Trinity Nereida om. Calla (VRL-11247)
Päivitykset
16.06.2016: Kiitos ihanan Assin, joka toteutti tallin ulkoasun ja samalla mahdollisti tämän ponitallin alun <3 Sivujen rakentelu on alkanut ja hiljalleen hyvä tulee.
Tekijänoikeus
Ulkoasun © Assi
Kuvat © Tallin omaisuutta
Kopiointi kielletty!

virtuaalitalli / A sim-game stable