etusivu talli kasvatus kilpailut sähköposti  
Kilpailut
kuva
Kilpailutoimintaa järjestämme aktiivisesti eri lajeissa. Luokissa otamme huomioon poneille mahdolliset luokat. Tilukset ovat ihanteelliset kilpailuihin tuleville kuin myös katsojille. Toimiston viereen pystytetään buffetti, josta löytyy pientä syötävää ja juotavaa. Lapset saavat nauttia ilmaisesta talutusratsastuksesta.

Kilpailu lajeina ovat yleensä este-, kenttä- sekä kouluratsastus. Näyttelyt ovat mukavaa vaihtelua kilpailutoiminnassa. Chaos Poniesin tiloja on mahdollista vuokrata kilpailuiden järjestämiseen, tästä lisää sähköpostitse.

Käytössä on yksi suuri valaistu ja lämmitetty maneesi. Katsojille on tehtynä toiselle sivulle tilavat ja korkeat katsomot. Ulkona on kaksi suurta kenttää ja yksi pieni veryttely alue. Maastosta löytyy muutama kenttäratsastus rata, jotka ovat hyvin muokattavissa luokkien mukaan. Puitteet ovat ihanteelliset ja olemme ajatelleet niin kilpailijoita kuin katsojia monelta kantilta.

Tervetuloa kilpailemaan Chaos Poniesin tiloihin!ERJ:n esteratsastus
00.00.0000 - kutsu - ERJ1-10
KRJ:n kouluratsastus
00.00.0000 - kutsu - KRJ1-10
KERJ:n kenttäratsastus
00.00.0000 - kutsu - KERJ1-10
Päivitykset
16.06.2016: Kiitos ihanan Assin, joka toteutti tallin ulkoasun ja samalla mahdollisti tämän ponitallin alun <3 Sivujen rakentelu on alkanut ja hiljalleen hyvä tulee.
Tekijänoikeus
Ulkoasun © Assi
Kuvat © Tallin omaisuutta
Kopiointi kielletty!

virtuaalitalli / A sim-game stable