:: Chinet Ranch ::

Chinet Ranch

Tervetuloa Chinet Ranchille!

kuva

Chinet Ranch - sekametelisoppa tai sekalainen seurakunta, miksikä tätä nyt haluaa kuvailla. Talli on suuri, tilukset ovat suuret ja laiduntilaa on hurjat määrät. Tämä ei olisi mahdollista, ilman pienen seutumme yhteistyökykyisiä farmareita. Autamme heitä karjahevosillamme arjen askareissa ja vastapalveluksena meidän hevoset saavat laiduntaa heidän tiloissaan. Texasissa sijaitseva Chinet Ranch on perustettu vuonna 2005 ja alunperin talli oli täysin westernpainotteinen, kunnes hiljalleen talliin eksyi myös ameran minejä sekä askellajihevosia. Tallin historiaa hävisi bittiavaruuteen vuoden ajaksi 2015 domainin sulkeuduttua virheen takia, eikä monikaan sivuista ollut tallessa. Tapahtuneena viisastuneena, nykyään kaikki ovat myös koneella turvassa. Chinet Ranch kasattiin uudestaan pystyyn tammikuussa 2016.

Tallin toiminta perustuu täysin kasvattamiseen. Pääosissa roduissa on harvinaiset rodut, joiden kasvatus on lähellä sydäntä. Järjestämme satunnaisesti kilpailuita eri lajeissa ja toki osallistumme kilpailuihin, ehkä joillakin päädytään jopa lajilaatuarvosteluihin! Hauskana vaihteluna harrastamme myös NJ:n alaisia näyttelyitä, ihan huvittelu mielessä. Toiminta on rentoa ja rauhallista, perus karjatilan elämää. Meiltä löytyy pyöröaitauksia, kävelytyskone, suuret kentät ja radat, jotka mahdollistavat erilaisten tapahtumien järjestämisen. Henkilökuntaa on paljon mutta jokainen heistä on sydämensä kanssa tehtävissä. Nuorten hevosten koulutus kuuluu meidän arkipäivään, eikä vain omien varsojen vaan meille tuodaan pitkit maata nuoria koulutukseen.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan meidän kirjavaan hevoslaumaan! Ystävällinen henkilökuntamme esittelee tiluksia ja hevosia sinulle mielellään ja jos tulee mieleen kysymyksiä, ylläpitoon voi laittaa sähköpostia sorelvirtual@gmail.com.


Ystävällisin terveisin, Sorel


Päivitetty: 23.02.2021
Tallin VRL-tunnus: CHIN7051
Omistaja: Sorel (VRL-00884)
Sähköposti: sorelvirtual@gmail.com
♔ Tykkäsitkö? Anna meille äänesi VRL:n tallilistalla!
Chinet Ranch suosittelee:
Talli
Talli
Talli
Talli