Tervetuloa ystäväni!

kuva

Chinet Ranch sijaitsee Texasissa syrjäisellä seudulla, missä ei häiriötekijöitä ole havaittavissa. Chinet Ranch on tarkoituksella sijoitettu kauas kaikesta, koska suuri talli vaatii suuret tilat ja laitumet. Tallilla harjoitetaan todellista karjatilan elämää ja laumoja siirretään ja ohjataan cowboy tyylisesti hevosilla. Chinet Ranch pyörittää hevososastoa ja viereinen suuri lihakarjatila toimii yhteistyökumppanina ja kummatkin palvelevat toisiaan. Talli on täysin yksityinen, joten opetusta ei lännenratsastukseen ole. Chinet Ranch on perustettu arviolta 2005, tarkkaa päivää ei ole enää muistissa. Tallin sivut hävisivät domainin lopetuksen myötä ja samoin kävi monien hevosten sivuille, valitettavasti. Tallin sivut rakennettiin uudestaan pystyyn tammikuussa 2016 ja esittelyyn pääsi ranchin uudet ja tehokkaat asukkaat.

Tallin toiminta on rentoa ja rauhallista, perus karjatilan elämää. Toiminta painottuu pääasiassa kasvatukseen sekä nuorten varsojen koulutukseen. Innokkaat työntekijät ovat sen verran kilpailuhenkisiä, että haluavat osallistua erilaisiin kilpailuihin nimikkohevostensa kanssa. Kasvatusliitteenä on käytössä vanha ja tuttu CHR- etuliite. Varsoja syntyy satunnaisesti mutta tarkoin harkitusti. Vanhemmat valitaan tarkasti ja parhaita ominaisuuksia peilaten.

Chinet Ranchin tavoitteena on kasvattaa terveitä ja lajinsa parhaita yksilöitä erikoisemmista roduista. Lähimpänä sydäntä on tietenkin lännenhevoset, mutta myös muun rotuisia löytyy tallista. Tallin henkilökunta on suuri ja heidän mukanaan talliin tulee uusia rotu tuttavuuksia, joten kaikki on mahdollista. Pyrimme toteuttamaan hevosten painotuslajin parhaat mahdollisuudet ja puitteet toteuttaa niitä ominaisuuksia. Karjahevoset pääsevät tositoimiin perus arkielämässä ja askellajipainotteiset harjoittavat omia taitojaan kentillä. Pyöröaitauksia on pihapiirissä usempia ja niitä hyödynnetään päivittäin etenkin nuorien hevosten koulutuksessa. Henkilökunnassa on kolme henkilöä, jotka ovat erikoistuneet ongelmahevosten tilanteisiin. He kouluttavat ja kuntouttavat ulkopuolisia hevosia, jotka tulevat asumaan vierastalliin sovituksi ajanjaksoksi.

Ystävällinen henkilökuntamme esittelee tiluksia ja hevosia sinulle mielellään, joten rohkeasti vain tallia kohti. Jos on jotain kysyttävää, laitathan sähköpostia sorelvirtual@gmail.com.

Ystävällisin terveisin, Sorel (VRL-00884)

♦ Chinet Ranch suosittelee... ♦

-