Chinet Ranch

Syndicate

Nimi Syndicate
Rotu, sukupuoli irlannincob, ori
Väri, säkäkorkeus musta (blagdon), 133cm
Syntymäaika, ikä 10.01.2021 > 3v
Painotuslaji valjakko & koulu (vaativa / HeA)
Omistaja Sorel (VRL-00884) / Chinet Ranch  
Tuonut Sorel  
Rekisterinumero VH21-046-0020

Syndicate on pieni ja varsin massakas ori, joka on erikoisempaa sukulinjaa. Ori ei ollut alunperin edes kaupan, mutta super hyvät puhelahjat ja suhteet mahdollistivat sen, että vuoden kinuamisen ja toivomisen jälkeen, tämä sininen ori saapui Chinet Ranchille! Syndicate on äärimmäisen rauhallinen pikku hobitti, joka kerää ihastusta ja katseita. Ori on kaikinpuolin helppo, jopa niin helppo että sen voi laittaa laiduntamaan nuorien orien kanssa. Sillä on jämäkkä ja periksiantamaton luonne muita hevosia kohtaan mutta myös joustavuutta ja huumoria riittää nuorten kanssa. Kun leikki käy liian totiseksi, Syndicate kyllä palauttaa hömöilijät takaisin maan pinnalle ja arvoasteikolla omalle paikalle. Hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta; kengitys, eläinlääkäri jopa hampaiden raspaus ilman rauhoitusta! Syndicate on huoleton kaveri, jonka kanssa pärjää kuka tahansa. Jos joku huutelee, että orit ovat vaikeita ja hulluja, Syndicate on loistava pakkaus viedä tämmöisen ihmisen käsiteltäväksi. Mieli voi muuttua hyvinkin nopeasti.

Sininen oripoika ei ole kaikista ketterin ja nopein yksilö, mutta yrittelijäisyyttä riittää pienen ydinvoimalan verran. Tarkkuusajo ja koululuokat sujuvat suhteellisen näyttävästi mutta maratoonilla käännökset voivat tuottaa ongelmia. Orilla on kivat liikkeet kaikissa askellajeissa. Se kantaa itsensä hyvin, kokoaa näppärästi ja liikkuu hyvällä tempolla ja rytmillä. Laukka saisi olla voimakkaampaa. Pitkät hermot kestävät tarkkuuskokeessa vaikka mihin tehtäviin ja joskus hassuttelemme tallilla agilityn merkeissä, missä Syndicate on lähes voittamaton!

Ratsuna Syndicate on rauhallinen, joskus liiankin rauhallinen ja sitä täytyy ratsastaa reippaasti eteenpäin. Syndicate osaa avot, sulut ja väistöt nätisti, riippuen millä mielellä se sattuu olemaan. Hevosella on motivaatiota tehdä työtä ja tietty miellyttämisenhalu on nähtävillä mutta kyllä se osaa ratsastajaltaankin vaatia. Mitään et tule saamaan ilmaiseksi, tai vähällä työllä. Jokaisella solullasi saat tehdä töitä, jos haluat tämän orin tekevän jotain muutakin, kuin hölköttelevän laiskasti pitkin kaviouraa.

Sukutaulu

i. Byrant Phoenix
ic, m, 133cm
evm

ii. Exiphos Crown
ic, m, 135cm
iii. -
iie. -
ie. Andelorian Itheráel
ic, rnkrj, 130cm
iei. -
iee. -
e. Elonnoria
ic, rtkrj, 141cm
evm
ei. Crescent Logan
ic, rt, 134cm
eii. -
eie. -
ee. Aryán Feymoon
ic, rtkm, 139cm
eei. -
eee. -

Jälkeläiset


Sukupuoli Varsan nimi Syntynyt Emän nimi Omistaja

Kilpailumenestys

» tarkkuus ja ketteryys 1842.14 p.
» kuuliaisuus ja luonne 1725.42 p.
» tahti ja irtonaisuus 1.75 p.
★ Kilpailee VVJ & KRJ porrastetuissa kilpailuissa.
★ Koulutustasoltaan vaativa / He B

Kouluratsastuksessa 1727.17 op (vt 4/2)
Valjakkoajossa 3567.56 op (vt 7/6)

Kuvagalleria