Archer
a sim-game horse | virtuaalihevonen
Nimi: Archer Syntymäaika: 26.02.2015 / 7v (ikääntyy satunnaisesti)
Rotu: Paint Horse Rekisterinumero: VH16-052-0058
Sukupuoli: Ori Tuonut: Break
Säkä & väri: 154cm, m splashed white (chimera) Omistaja: Sorel (VRL-00884)
Painotuslaji: Westernpainotus (karjaluokat) Kotitalli: Chinet Ranch


Archer on luonteeltaan melko energinen ja pirteä tapaus, mutta onneksi se on myös samalla pääosin hyvin hyväntuulinen ja sosiaalinen. Archer viihtyy isommankin joukon keskellä rapsuteltavana, mutta toisaalta se alkaa nopeasti osoittaa joitakin kärsimättömyyden merkkejä mikäli ori joutuu seisomaan kauan aikaa aloillaan. Päänviskominen ja etujalalla kuopsuttaminen ovat Archerin huonoimpia tapoja, mutta ori kuuntelee hyvin komentoa ja ymmärtää lopettaa myös ajoissa, mikäli hoitaja on vain riittävän arvovaltainen sen silmissä. Archer tapaa muutenkin kiintyä kanssaan työskenteleviin ihmisiin, se selkeästi tunnistaa hoitajansa ja tervehtii tätä aina yhtä lämpimästi.

Taluttaessa ja hoitaessa Archer on mukava tapaus, ori on kiltti eikä luimi turhasta. Ihan aloittelijoiden käsiin se ei silti sovellu, sillä tosiaan turha seisoskelu saa orin aika nopeasti hermostumaan ja se alkaa keksiä kaikenlaista ajankuluksi. Steppailu ja sivuunväistäminen aiheuttaa välillä ongelmia kavioita puhdistaessa eikä suitsia ole myöskään mikään helpoin laittaa päätäänviskovalle hevoselle. Mutta mitä tutumpi ja osaavampi tai tässä tapauksessa rivakampi otteissaan hoitaja on, sitä helpommin hoitotoimenpiteet sujuvat ja sitä paremmin Archerkin uskoo komentoa. Archerin kanssa pärjää kyllä muutenkin ihan hyvin, kun vain on itse reipas eikä säikähdä vaikka hevonen on vähän eloisampi tapaus.

Ratsuna Archer on ennen kaikkea energinen, sillä on eteenpäinvievä askel ja innokas asenne mikä näkyy jo alkukäyntien aikana. Tätä hevosta ei ainakaan tarvitse yhtään kannustaa tai ajaa eteen, liikettä ja reippautta löytyy luonnostaan jo ihan omasta takaa. Ei Archer silti mikään ryöstäjä tai ohjille painaja ole, vaikka kyllä sitä vauhtia varmasti piisaa mikäli ratsastaja niin haluaa. Runsaat puolipidätteet kuitenkin pitävät tahdin kurissa, joskin kilpalaukkoja on syytä välttää mikäli tarkoitus on pysyä hallitussa vauhdissa. Joskus maastoillessa on kuitenkin kiva päästää Archer juoksemaan oikein kunnolla ja hyvän kestävyyskunnon omaava ori tarjoaakin varmasti ihanan vauhdikkaan ja pitkän laukkapätkän sitä kaipaavalle. Archerin aiemman jalkavamman takia pyrimme kuitenkin välttämään vauhdikkaammin menemistä varsinkin vaikeammassa maastossa. Pitkät ravipätkät ovat sen sijaan ihan suotavia. (kiitos Break!)i. Archangel evm
ph, m frame overo, 156cm
ii. Lucipher evm
ph, m tobiano, 157cm
iii. Fallen One evm
iie. Sweet Mary evm
ie. Ameretat evm
ph, rt frame overo, 156cm
iei. Highest Truth evm
iee. Allyson evm
e. Huntress evm
ph, rn splashed white, 153cm
ei. Hunter Of Heart evm
ph, rn tobiano, 155cm
eii. Foxhunter evm
eie. Milady evm
ee. Dutchess evm
ph, m splashed white, 154cm
eei. Lord of Lands evm
eee. Destiny evm♦ ph-t. Varsan nimi s. 00.00.0000 emä. Nimi om. -


WRJ:n alaiset westernkilpailut
0 sijoitusta / 0 voittoa

-
-Kuvista kiitos EP, tekstit ovat omaa käsialaani. Ulkoasun kuva: CR / suunnittelu Sorel & koodaus Juco. Tämä on virtuaalitalli!