Black Venom
a sim-game horse | virtuaalihevonen

   


Nimi: Black Venom Syntymäaika: 03.08.2015 / 7v (ikääntyy satunnaisesti)
Rotu: Paint Horse Rekisterinumero: VH16-052-0063
Sukupuoli: Ori Tuonut: Break
Säkä & väri: 155cm, musta (overo) Omistaja: Sorel (VRL-00884)
Painotuslaji: Westernpainotus Kotitalli: Chinet Ranch

Venom on uhkaavasta nimestään huolimatta ihan mukava kaveri, sillä on oriksi aika leppoisa luonne ja entisenä laukkahevosena se on myös tottunut kaikenlaisiin toimenpiteisiin. Venomilla on myös hyvä stressinsietokyky, se harvoin menettää esimerkiksi ruokahaluaan oikein mistään syystä. Venom onkin loppujen lopuksi hyvin vähään tyytyvä ja nopeasti erilaisiin tilanteisiin sopeutuva luonne, joka ottaa elämän vastaan hetki kerrallaan.

Venom soveltuukin luonteensa puolesta vaikka aloittelijoiden käsiin. Se antautuu aina nätisti laitumelta ja on rauhallinen taluttaa. Myös harjatessa Venom on oikein helppohoitoinen, se pysyy paikallaan vaikkei sitä sitoisi kiinnikään. Venom onkin niitä hevosia, joiden karsinanovi voi hyvin olla vaikka raollaan eikä ori silti ole tunkemassa sieltä ulos. Loppujen lopuksi kyseessä onkin siis erittäin hyvätapainen ja tottelevainen hevonen.

Ratsuna Venom on ennen kaikkea kestävä ja sisukas, sillä on rohkea luonne ja leijonan sydän. Venom harvemmin pelkää mitään ja se onkin maastossa hyvin varmajalkainen sekä tasainen. Ori on myös varsin säänkestävä, se ei osoita mieltään vaikka vettä sataisi kaatamalla tai ukkonen jyrisisi horisontissa. Siinä missä vauhti ei riittänyt tuomaan toivottua menestystä laukkaradoilla, on Venom kylläkin kuin luotu matkaratsastusta varten. Onhan se erinomainen ja luotettava kumppani pitkille vaelluksille. (kiitos Break!)i. Black Magic evm
  ph, m overo, 156cm
ii. Dark Secret evm
  ph, m overo, 153cm
iii. Dark Nights evm
iie. Secretorious evm
ie. Mayzie Day evm
  ph, m tobiano, 154cm
iei. Darude evm
iee. Layzie May evm
e. Arizona Sunset evm
  ph, m tobiano, 153cm
ei. Armed & Dangerous evm
  ph, rn tobiano, 156cm
eii. Mr. Dangerous evm
eie. Love Is Lost evm
ee. Phantasia evm
  ph, m tovero, 155cm
eei. Phantom evm
eee. Fantasy evm♦ ph-t. Varsan nimi s. 00.00.0000 emä. Nimi om. -


WRJ:n alaiset westernkilpailut
0 sijoitusta / 0 voittoa


-
-


Kuvista kiitos W.Park, tekstit ovat omaa käsialaani. Ulkoasun kuva: CR / suunnittelu Sorel & koodaus Juco. Tämä on virtuaalitalli!