Hevoskantakirja

virtuaalinen kantakirja

Yleistä


Pisterajat

I-palkinto: 80-100 pistettä
II-palkinto: 70-79 pistettä
III-palkinto: 60-69 pistettä


Osallistumisvaatimukset

Hevosen tulee olla puhdasrotuinen ja sillä ei saa olla aikuiskuvia useammasta kuin yhdestä hevosesta. Hevosen tulee olla rekisteröity Virtuaalisen Ratsastajainliiton hevosrekisteriin ja elossa kantakirjauspäivänä. VH-tunnus on löydyttävä hevosen sivuilta!

Jotta hevosen voi ilmoittaa kantakirjaustilaisuuteen, täytyy sillä olla joko NJ- tai VSN-menestystä tai kantakirjatut vanhemmat. Tietojen tulee löytyä myös hevosen omilta sivuilta.

Virtuaalinen Näyttelyjaos:
irtoSERT tai MVA-SERT
täytyy löytyä BIS-listalta

Virtuaaliset Show-Näyttelyt:
CH tai RCH * lis. 20.8.2014
täytyy löytyä tulosarkistosta

Vanhempien kantakirjaustulokset:
Molemmat vanhemmat ovat VRL:n alaisessa kantakirjassa ja toisella vähintään II-palkinto. Vanhempien KTK-palkinnot on
löydyttävä sukutaulusta, jos hevonen osallistuu tilaisuuteen vanhempiensa palkintojen avulla, sekä vanhempien omilta sivuilta.
PKK ei ole VRL:n alainen kantakirja.

Tuomarointi

Neljä tuomaria arvostelee osallistujat rakennekuvan perusteella. Jokainen tuomari antaa hevoselle pisteet väliltä 0-25 ja hevosen palkinto määräytyy yhteenlaskettujen pisteiden mukaan. Tuomarit eivät arvostele omia hevosia tai osaomistus-/vuokrahevosia, ne arvostelee varatuomari.

Kantakirjaan päästäkseen hevonen tarvitsee vähintään 60 pistettä. Mikäli yksi tai useampi tuomari antaa hevoselle 10 pistettä tai alle, se hylätään, vaikka lopulliseksi pistemääräksi tulisikin yli 60.

Tuomarit: Sorel, Vibaja, birdie, dookie, Lissu T. varatuomarit: alaera, Yersinio


Huomioitavaa

Kuvakarenssi on poistettu!
Hevosen voi kantakirjata kaksi kertaa, jolloin uudempi tulos jää voimaan. (muutos 5/2018 alkaen)
Kantakirjatun hevosen palkinto säilyy, vaikka kuvat vaihtuisivat. Hylätyt tai palkinotta jääneet hevoset voi ilmoittaa kantakirjattavaksi uudestaan. Uusintatilaisuuksia ei järjestetä erikseen, vaan uusivat hevoset osallistuvat tavallisiin kantakirjatilaisuuksiin.

© Hevoskantakirja   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery