Virtuaalinen Hevoskantakirja
Hevoskantakirja

virtuaalinen kantakirja

Osallistumisvaatimukset


Tuomarointi

Kolme tuomaria arvostelee osallistujat rakennekuvan perusteella. Jokainen tuomari antaa hevoselle pisteet väliltä 0-25, mistä lasketaan neljänneksi pisteeksi keskiarvo, ja hevosen palkinto määräytyy kolmesta tuomaripisteestä ja niiden lasketun keskiarvon yhteelasketuista pisteistä. Tuomarit eivät arvostele omia tai osaomistuksessa olevia hevosia, ne arvostelee aina toinen tuomari.

Kantakirjaan päästäkseen hevonen tarvitsee vähintään 60 pistettä. Mikäli yksi tai useampi tuomari antaa hevoselle 10 pistettä tai alle, se hylätään, vaikka lopulliseksi pistemääräksi tulisikin yli 60.

Kantakirjan tuomareina toimivat:
Vibaja, Spookiness, Lissu T., melba (varatuomareina ScrewDriver)

Pisterajat

I-palkinto: 80-100 pistettä
II-palkinto: 70-79 pistettä
III-palkinto: 60-69 pistettä

Muuta huomioitavaa

Kuvakarenssi on poistettu.
Palkintoja voi korottaa 5/2018 tilaisuuksista alkaen. Jo aikaisemmin kantakirjatun hevosen voi ilmoittaa korottamaan palkintoaan yhden kerran; parempi palkinto ja pistemäärä jäävät voimaan vaikka uusinnasta saatu kantakirjaluokka olisi huonompi kuin ensimmäisellä kerralla pisteytetty. Hylätyn tai palkinnotta jääneen hevosen voi edelleen ilmoittaa kantakirjattavaksi uudelleen. Kantakirjatun hevosen palkinto säilyy vaikka kuvat vaihtuisivat.Tiedotuksia

01.09.2021 Crimis aloittaa toisena ylläpitäjänä. Tuomaritilannetta kartoitetaan vielä, tilaisuudet toistaiseksi tauolla.

Yhteystiedot

Ylläpito:
ScrewDriver VRL-14365
Crimis VRL-10480 vhevosktk@gmail.com

© Hevoskantakirja   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery