Virtuaalinen näyttelyjaos
Sähköposti      |      Keskusta

15.06.2020: Näyttelyjaos on muuttanut osoitteeseen nj.safiiritiikeri.net


Tuomarikoe

Jos haluat Näyttelyjaoksen viralliseksi tuomariksi, täytyy tuomarikokelaan suorittaa hyväksytysti tuomarikoulutus tai hänellä täytyy olla riittävästi näyttöä hevosen rakenteen arvioinnista. Tuomariksi kannattaa lähteä rohkeasti kokeilemaan, taidot ja silmä harjaantuu harjoitellessa. Ylläpito tukee tuomareita aina kun on tarve, joten epäselvissä tilanteissa laita meille sähköpostia.

Tuomarikoulutus koostuu muutamasta eri osa-alueesta. Ensimmäisenä suoritetaan lähtötasotesti, jolla mitataan tuomarikokelaan tämänhetkistä rakennetuntemusta. Lähetä vastauksesi sähköpostiin vnayttelyjaos@gmail.com otsikolla "Tuomarikokeen 1. osa".


☆ Ensimmäinen osa - lähtötasotesti


1. Mikä hevosen osa tämä on?
A) Kinner
B) Lonkka
C) Polvi2. Mitä merkittäviä rakennevirheitä tässä kuvassa näkyy? Kerro vähintään kaksi.


3. Mitä eroa on ratsutyyppisellä ja juoksijatyyppisellä hevosella?


4. Mitkä ovat tyypillisiä piirteitä hyvärakenteiselle shetlanninponille?5. Kerro kolme hyvää ja kolme huonoa seikkaa kuvan shetlanninponitammasta. (Klikkaa kuva isommaksi)


6. Etsi netistä mielestäsi hyvärakenteinen hevonen ja linkitä se tähän. Kerro miksi hevonen on mielestäsi hyvärakenteinen.


7. Etsi netistä mielestäsi huonorakenteinen hevonen ja linkitä se tähän. Kerro miksi hevonen on mielestäsi huonorakenteinen.Ulkoasu © M Layouts