Everholt Estate

Tervetuloa Everholt Estatelle

Kaikki tapahtui heinäkuussa 2017, kun kahden sinnikään nuoren naisen haave toteutui. Nicole ja Cadi olivat etsineet pitkään omaa paikkaa perustaa talli ja nyt se onni kävi toteen. Töitä oli tehty paljon, liian monta vuotta hyväntekeväisyyttä väärille ihmisille. Nuoret naiset eivät saaneet juuri keneltäkään kannustusta hankkeeseen, mutta kun lopulta selvisi unelmista tulevan totta, epäilevä väki hiljeni. Tilalla oli paljon korjattavaa ja laitettavaa mutta naisten asenne oli kohdillaan. Muutto Englannista meren ylitse Irlantiin, tuotti myös omia paineita ja hankaluuksia.

Everholt Estate sijaitsee Irlannissa, aivan merenrannan läheisyydessä, tonttiin kuuluu oma ranta, joka luonnollisesti on tarkoitettu hevosten käyttöön. Talli sijaitsee Irlannissa luoteisrannikolla, aivan Raheen saaren vieressä. Lähin suurempi kaupunki sijaitsee noin 20 kilometrin päässä, Sligo. Kesät ovat lämpimiä, heinäkuu kuuminta aikaa ja sateet ovat yleisiä. Tallissa on karsinapaikkoja 20kpl, tarvittaessa hevosia voidaan majoittaa pihattoon. Tilalta löytyy kaksi pienempää viiden karsinan tallia, minne on mahdollista sijoittaa varsovat tammat tai vieraiden hevosia. Käytössämme on kaksi isoa kenttää sekä maneesi.

Maastot ovat todella vaihtelevat, löytyy metsäteitä, hiekkateitä, hiekkadyynejä, rantateitä. Laitumet ovat valkoista lankkuaitaa, ne on suunniteltu kestämään kovapäisiä oreja sekä tietenkin ne ovat turvalliset varsoille. Kilpailuiden järjestämiseen tilukset ovat ihanteelliset, meiltä löytyy monipuolinen ja laaja estekalusto, sekä maastoesterata. Tiloja vuokrataan kilpailuiden järjestämiseen, joten tervetuloa tutustumaan tiloihin!


Sorel (VRL-00884)

 • Päivitetty: 24.08.2020
 • Tallin VRL-tunnus: EVER4304
 • Omistaja: Sorel (VRL-00884)
 • Sähköposti: sorelvirtual@gmail.com
 • Tykkäsitkö? Anna meille äänesi VRL:n tallilistalla!
 • Everholt Estate suosittelee:
 • Atorina
 • Hukkapuro
 • Kurjenpesä
 • Gestüt Helmwald
 • Tallin päivityksiä

  Päivitetty 24.08.2020

  Everholt Estaten vuosi on ollut selkeästi tämä vuosi. Kasvatteja on syntynyt iso nippu ja jokainen varsa on päässyt arvoiseensa kotiin. Kasvattaja en voisi olla ylpeämpi ja onnellisempi tästä tilanteesta! Hevoset ovat kilpailleet suhteellisen aktiivisesti ja osa on päässyt pyörähtämään myös laatuarvosteluissa tai kantakirjassa. Aktiivista toimintaa lähes koko vuoden ja tästä on hyvä jatkaa kohti kylmenevää ja pimenevää syksyä.

  Onnekseni voin myös ilmoittaa, että Everholtiin on saapunut uusia kantakirjan edustajia, nimittäin brandenburgit ovat tehneet paluun pölyisestä vanhasta navetasta Everholtiin hulppeisiin ja näyttäviin tiloihin. Näissä hevosissa on historian havinaa itselleni, joten on ilo ja kunnia saada tuoda nämä upeat puoliveriset Everholtin tiluksille! Brandenburgeja löytyy niin este- kuin koululinja, joten tervetuloa tutustumaan uusiin hienoihin hevosiimme.