Everholt Estate


Schwarzrose Grey


✗   Virallinen nimiSchwarzrose Grey
✗   Syntynyt14.08.2017 > 13.05.2021
✗   Rotu, skpWestfalen, tamma
✗   Säkäkorkeus, väri169cm, mustanruunikko
✗   PainotusKoulupainotus (Int I)
✗   VH-tunnus
✗   OmistajaSorel (VRL-00884)
✗   KasvattajaGreyhall Dressage
✗   KotitalliEverholt Estate (EVER4304)  
✗   Saavutukset -

Kun meillä ei ollut pienintä ajatustakaan hankkia yhtään enempää hevosia talliin - edellisilläkin kisakausi vielä kesken ja nuoria oli odottamassa satulointia. Mitä tekee meidän perheen aivot, Cadi? No menee ja ostaa peräti kaksi uutta hevosta! Yleensä se on Nicole joka joutuu viikkoja anelemaan, että voitaisiinko nyt kuitenkin vielä hankkia muutama uusi hevonen. Näin ei tapahdu koskaan, joten nauttikaamme tästä historiallisesta hetkestä, kun Cadi on tehnyt hienon hankinnan meille suoraan pohjoismaista, Tanskasta. Sanotaanko, että tämän tamman suku oli oikein mieluisa ja vielä mieluisampi se on ratsastettavuudeltaan.

Joskus on mahtavaa, että tallissa asuu tasainen ja helppo sielu - jonka elämä ei järky kiimakierrosta, uusista hevosista, tapahtumista tai matkustamisesta. Rose edustaa kaikkea tätä ja lupaan, että tämä hevonen on jokaisen tallilaisen suosikki. Sitä voi hoitaa ja huoltaa karsinassa, käytävällä, ulkona hoitopuomilla tai harjailla vaikka sen omassa tarhassa. Se viihtyy hyvin ihmisten seurassa ja nauttii huomiosta. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat hyvin, myös eläinlääkärin vierailut vuosittaistarkastuksen ja raspauksen muodossa. Toki raspaus vaatii pienet päivä kännit rauhoituksen muodossa, joten ihan NIIN kiltti Rose ei sentään ole!

Tamma odottaa kiltisti, kun kipuat satulaan ja lähtee liikkeelle vasta pyydettyä. Rosen kanssa pärjää kaikki; vauvasta vaariin. Se ei hätkähdä mitään, eikä sen maailma järky hieman epäselvistä avuistakaan. Se yrittää aina parhaansa. Sopii hyvin aloittelijallekin, tosin sen ravi on niin pompottavaa ettei ainakaan harjoitusravissa ole helppo istua. Mukavat askellajit sillä ei ole mutta sitäkin näyttävämmät. Rose tekee asiat tiettyyn pisteeseen asti hienovaraisesti tulkiten mutta jos tarkoitus on tehdä yhtään vaativampaa kuin mitä helppo B ohjelma vaatisi, myös hevonen vaatii ratsastajaltaan jo kokemusta. Sen taidot riittävät vaikeisiinkin koulukiemuroihin, piaffeen ja vaikeisiin vaihtoihin mutta mikään ei tule ilmaiseksi. Rose reagoi vahvasti istuntaan ja tämän hevosen kohdalla istunta ei ole todellakaan helppoa, koska ravi ja laukka eivät ole kivoja liikkeitä tämän kanssa. Kun kultainen keskitie ja harmonia löytyy ratsukon välille, vain taivas on rajana. Tällä hevosella on korkea työmoraali ja se näkyy työskentelyssä.


i. Schwarzgeist

westf, m, 167cm

ii. Siegward

westf, m, 169cm
evm

iii. San Simon

evm

iie. Dunkelheit Mädchen

evm

ie. Verrückte

westf, rn, 165cm
evm

iei. Volltreffer

evm

iee. Marmelademund

evm

e. Silberstreif Gemini

westf, rn, 170cm

ei. Galvani

westf, prn, 170cm
evm

eii. Gaviano

evm

eie. Lucianna

evm

ee. Silberstreif Flicka

westf, trn, 166cm
evm

eei. Filimon

evm

eee. Fürstenline

evm


westf t/o. Varsan nimi s. 00.00.0000 isä. Nimi om.

Kilpailusuoritukset» kuuliaisuus ja luonne 2892.12 p.
» rohkeus 1906.77 p.
» hyppykapasiteetti 1902.13 p.

Kouluratsastuksessa 2892.12 op (vt 6/-1)

★ Kilpailee vain porrastetuissa kouluratsastuskilpailuissa.
★ Tavoitteena KRJ-laatuarvosteluun osallistuminen.

Päiväkirja & valmennukset


☆ 00.00.0000: Päiväkirjamerkintä

-   

   

   

   
© Flickr / Annika (lisenssi)