Etusivu Ponit Talli Kasvatus

     Ravenscroft

Ragsdale Resheph

KTK-III

newforestinponiori, mpäis, 142 cm
syntynyt 22.11.2018, 15 vuotias
» VH18-027-0144

yleispainotus - siitoskäytössä
re: 100 cm - ko: He A - me: CIC1

Omistaja Sorel (VRL-00884)
Tuonut narri  


Sukutaulu Jälkeläiset Kilpailukalenteri Päiväkirja


Ragsdale Resheph on kovapäinen jukuri, joka ei monen tallitytön lempiponi ole. Se on vahvasti orimainen, jonka kanssa joutuu kokoajan olla varpaillaan. Koska tahansa voi tapahtua mitä tahansa. Jos poni ei olisi suvullisesti harvinainen ja ratsuna niin loistava, ruunaus olisi Dalelle paras vaihtoehto. Se on miehisyytensä saanut pitää vain näistä syistä. Dalen kanssa on helppoa niin kauan, kun lähettyvillä ei ole muita poneja. Jos näköpiiriin ilmestyy toinen poni, Dalesta tulee levoton sielu, eikä se suostu pysymään enää paikoillaan. Satunnaisesti se kerää niin paljon lämpöä, että se saattaa hyppiä pystyyn tallin käytävällä hoitotoimenpiteiden aikana. Eikä siihen meinaa auttaa ärähtäminen tai mikään muukaan. Kierrokset laskevat hiljalleen ja poni rauhoittuu. Dalea käsittelee vain kokeneet tallityöntekijät, koska pelkkä tarhaan vieminen voi olla suurikin operaatio tämän ponin kohdalla. Mikään paha se ei ole eikä ilkeä, mutta sillä on tarve huolehtia koko tallialueesta, koska vain ja ainoastaan hän on tiluksien hurja johtaja, jonka täytyisi päästä kontrolloimaan kaikkea.

Vielä satulaan nousussa poni saattaa tanssahdella levottomasti ja korskua toisille poneille. Kun ratsastaja ottaa ohjat käteen ja hakee huomion ponilta, sen se myös saa. Dale unohtaa ympärillään pyörivät muut ponit ja keskittyy täysin ratsastajan apuihin. Dale on miellyttävä ja kevyt ratsastaa, mikä tuo mukavaa vastapainoa kun mitä taas ponin hoitaminen on. Sillä on näyttävät, isot liikkeet missä on mukava istua. Ponilta täytyy osata pyytää asiat kunnolla ja oikein, jotta toivottuihin tuloksiin halutaan. Epäselvät ja huonot avut ja ohjeet poni ingooraa täysin. Kun orin saa veryteltyä taipuisaksi kumpaankin kierrokseen, on kaikki mahdollista. Laukka on voimasta ja pyörii hyvin, ravissa on hyvä tekniikka ja tahti. Käynti täytyy ratsastaa istunnalla pysymään aktiivisena ja tarmokkaana.

Rataesteillä Dale on täysin hallittavissa, eikä poni kerää ylimääräistä virtaa hyppyjen jälkeen. Se on kevyt ratsastettava koko suorituksen ajan. Dale ei tarvitse montaa lämmittely hyppyä, vaan liika hyppiminen ennen varsinaista suoritusta on enemmän pahaksi kuin hyväksi. Dale ei ole niin rakastunut lajiin, että mielenkiinto yrittämiseen ja hyppäämiseen voi kadota ennen radalle menoa. Dalea täytyy osata ratsastaa eteenpäin, eikä vain matkustaa satulassa. Tiukoissakin paikoissa poni kyllä yrittää pelastaa tilanteen. Sillä on hyvä hyppytekniikka.

Maastoesteradalla Dalella on haasteena säilyttää työskentely aktiivisena loppuun asti. Se ei kuluta energiaansa heti alussa mutta sitä on ylläpidettävä maaliin saakka. Jos poni saa päättää, se ei hyppää yhtäkään estettä enään loppua kohden. Kun ponin saa motivoitua, pidettyä hyvässä liikkeessä ja löydettyä sopiva tempo, Dale kyllä suorittaa kuulaisesti radan alusta loppuun hyvin.

       

Sukutaulu

i. Ragsdale Radegast
rnpäis, 141cm
evm
ii. Needham Morningsongs
vrt, 139cm
iii. Litchfield Marchosias
iie. Needham Wintergames
ie. Ragsdale Rosmerta
trnpäis, 144cm
iei. Rayern Israfil
iee. Moon Maiden
e. Night Fright
m, 140cm
evm
ei. Nighttime Noises
m, 146cm
eii. Date After Night
eie. Witching Hour
ee. Sculgaard Venomie
rn, 141cm
eei. Scarcliff Snakebite
eee. Sculgaard Serenade

Jälkeläiset

Nimi Synt. Emän nimi Omistaja Meriitit
o/t. Varsan nimi 00.00.0000 e. Nimi -

Takaisin ylös

Kilpailukalenteri

Näyttelyt

-

Saavutukset

★ Kantakirjattu 12/2018 - KTK-III -- 17+17+16+17=67p.


★ KRJ-kouluratsastus, 0 sijoitusta

-

-

-


★ ERJ-esteratsastus, 0 sijoitusta

-

-

-

Takaisin ylös

Päiväkirja

✉ Päiväkirjamerkintä

-

Takaisin ylös

copyright © Ravenscroft 2021 / webdesign © VRL-02116 2021
Tämä on virtuaalitalli / Tämä on virtuaalihevonen