Täältä et mitään välimallin koneja löydä

Tervetuloa tutustumaan Rheagel Studin tiloihin ja asukkaisiin! Talli sijaitsee kauniissa Iso-Britanniassa, keskellä ei yhtään mitään. Tallia ympäröi suuret laitumet, joissa laiduntaa parhaimmillaan yli 40 hevosta varsoineen. Tallilta löytyy pitkä historia eri nimien alla, mutta saman omistajan pyörityksessä. Rhaegal Stud on perustettu 14.01.2016, kun entinen talli (Carbon Sporthorses) myytiin. Carbonin hevoset muuttivat Rhaegal Studiin täysin uusiin tiloihin.

Puoliveriset ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja yhdestä hevosesta kaikki lähti. Pienen tytön unelma omasta hevosesta on vuosien kuluessa räjähtänyt käsiin, kun nykyisin pyörityksessä on suuri puoliveritalli kasvatustoimintoineen. Tallissa asuu koulupainotteisia holsteineja, estepainotteisia trakehnereja, kenttäpainotteisia suomalaisiapuoliverisiä sekä esteitä/koulua kilpailevia brandenburgeja. Tilaa löytyy myös muun rotuisille yksilöille, joita talliin on päätynyt muutama.

Hevosilla kilpaillaan aktiivisesti tavoitellen vähintään painotuslajinsa laatuarvostelua. Tallin toiminta keskittyy kilpailemiseen ja kasvattamiseen. Rhaegalin hevostarjonta on suvullisesti monipuolista, tallissa asuu tuontisukuisia uuden linjan yksilöitä sekä upeaa vanhan sukulinjan edustajia. Tallin kasvatusliite on Egal.

Ystävällisin terveisin Sorel & tallin porukka

 
 • Päivitykset

  Kasvatteja on iso luita myynnissä ja suurin osa hevosista jättäneet kilpakentät taakseen. Muun rotuiset ponit muutti tallista pois ja uutena rotuna meille saapui koulupainotteiset oldenburgit! (12.7.2016)
  » Seuraa päivityksiä...


 • Hyvä tietää

  ★ Ylläpitäjä Sorel (VRL-00884)
  ★ Tallin VRL tunnus: RHAE7080
  ★ Tämä on virtuaalitalli
  ★ Kasvatusrodut: trak, holst, fwb
  ★ Entinen Carbon Sporthorses
  ★ Ulkoasun on tehnyt Sorel
  ★ S-posti: sorelvirtual@gmail.com  Tykkäsitkö?