Tervetuloa Huvitukseen!

Pohjanmaalla sijaitseva talli on täytetty upeilla suomenhevosilla ja pippurisilla shetlanninponeilla. Huvituksen taival on alkanut vuonna 2006 pienenä maalaistallina - ei kestänyt kauan kun homma levisi käsiin ja uusia tiloja täytyi rakentaa uusille hevosille. Tavallinen harrastaminen muuttui kilpailuissa käymiseen ja kasvatukseen. Suomenhevoset ovat itselleni sydäntä lähinnä oleva rotu, joiden kanssa IRL olen ollut tekemisissä erilaisissa tehtävissä. Rodun vahva luonne ja monipuolisuus on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen. Shetlanninponi on varmasti kaikille tuttu rotu. Monet ovat hevosuransa aloittanut näiden jääräpäiden selästä, kuten minäkin. Nämä pienet ponit ovat olleet loistavina opettajina nuorille suomenhevosille, jotka joskus joutuvat nöyrtymään myös pikkuponin tahtoon.

Tallin tavoitteena on tuoda suomenhevosjalostukseen uutta linjaa - kuitenkaan unohtamatta pitkäsukuisia vanhoja linjoja. Kasvatteja syntyy Huvin- kasvatusliitteen alla. Kilpailuiden järjestäminen kuuluu yhteen toimintamuotoon, vaikka kilpailuista ei kirjaa pidetäkään. Huvituksen tiloissa on mahdollista järjestää monien eri lajien kilpailuita. Valaistu ja lämmitetty maneesi, kaksi isoa kenttää ja loistavat maastot takaavat erinomaiset puitteet kilpailuihin ja hevosten harjoittamiseen.

Huvitus on yksityistalli, jossa asuu vain omat hevoset ja ponit. Lämminhenkinen talliporukka puhaltaa hyvin yhteen, joka takaa talliin hyvän ilmapiirin. Hevosten ja ponien hoito ja terveys on meille tärkeintä. Toivottavasti pidit tallista ja tulet vierailemaan uudelleen. Kaikenlaiset kysymykset voi lähettää sähköpostitse sorelvirtual@gmail.com.

Sorel (VRL-00884)


Päivitykset

25.02.2018: Hevosten sivuille lisätty reilusti meriittejä muutaman kuukauden sisältä. Hevosilla tuntuu menevän hyvin, niin laatareissa kuin ihan kilpailupuolellakin. Tälle vuodelle on saatu jo yli kymmenen varsaa eteenpäin ja linjoja jätetty myös kotiin. Vanhempia hevosia päästetty vihreille laitumille kohti ikuisuutta ja uusia hevosia ostettu ja tuotu tilalle.

© Huvitus 2017 | Otsikkokuvat © Sorel & Vibaja |Taustakuva © Pixabay | Virtuaalitalli! | A sim-game stable!