:: Huvitus ::

Tervetuloa Huvitukseen!


Huvitus on Pohjanmaalla sijaitsena talli, joka on täytetty suloisilla ja pippurisilla shetlanninponeilla. Tallin historia alkaa vuodesta 2006 ja siitä tähän päivään asti talli on majoittanut myös suomenhevosia. Suurempi muutos tapahtui elokuussa 2018, jolloin talli tyhjeni kokonaan suomenhevosista. Tämä on uusi alku vanhalle tallille, joka kasvattaa poneja Huvin- kasvatusliitteen alle. Ponit ovat pääasiassa valjakkopainotteisia, mutta joukossa on myös esteillä ja koulussa kilpailevia poneja.

Tavoitteena on tuoda shetlanninponijalostukseen uutta linjaa - unohtamatta pitkäsukuisia vanhempia linjoja. Kasvatus on päätavoite, mutta tallin tilukset ovat ihanteelliset myös kilpailuiden järjestämiseen. Toiminta painottuu pääasiassa shetlanninponien mentäviin luokkiin ja näyttelyihin. Ponien kohdalla toiminta on tavoitteellista ja kaikki ponit pyritään käyttämään kantakirjassa tai muissa laatuarvosteluissa. Tätä ei kuitenkaan vaadita kasvattien omistajilta.

Lämminhenkinen talliporukka puhaltaa hyvin yhteen, joka takaa talliin hyvän ilmapiirin. Ponien hoito ja terveys on meille tärkeintä. Toivottavasti pidit tallista ja tulet vierailemaan uudelleen. Kaikenlaiset kysymykset voi lähettää sähköpostitse sorelvirtual@gmail.com.

Sorel (VRL-00884)

Päivitykset

08.08.2018: Talli sai uuden ulkokuoren ja suurin muutos ikinä on tapahtunut, suomenhevoset ovat poistuneet tallistamme. Muutokset toivat myös hieman surullisempia uutisia, nimittäin tallin upea jalostusori Daybreak Sonata lopetettiin jalkavaivojen takia. Samalla eläinlääkäri lopetti meidän oman kasvatin, Huvin Lequinén. Ikä oli alkanut painamaan tammaa ja hampaat huonontua, jolloin ruokailu oli jo vaikeaa. Nämä upeat ponit ovat jättäneet jo monta jälkeläistä ja onneksemme saamme heidän jälkeläisistä nauttia myös omassa tallissa.

ulkoasu © Cery 2018  ▪  taustakuva © josemdelaa CC 1.0 & Shady Acres Mini-Shetlands ▪  kaikki muu materiaali © Huvitus
Tämä on virtuaalitalli  ▪  This is a sim-game stable  ▪  Virtuaalihevonen  ▪  a sim-game horse