SuomenhevosetTietoa tallin asukkaista ja niiden tavoitteista
Lähes kaikilla hevosilla on tavoitteena vähintään painotuslajinsa laatuarvostelu. Kuvista riippuen osa hevosista käy perus kilpailemisen lisäksi myös NJ:n ja VSN:n alaisissa näyttelyissä, tavoitteena kantakirjaus. Jokainen suomenhevonen osallistuu ennen viimeistä matkaansa SLA-tilaisuuteen.

Kilpaileminen aloitetaan heti hevosen muutettua talliin. Uudella hevosella harvemmin on heti tekstejä sivuilla, koska ylläpitäjä on hidas ja laiska kirjoittamaan, joten tekstit tulevat yleensä lähempänä laatuarvosteluihin menoa tai jos tulee yllättävä inspiraatio kirjoittamiseen. Minun kirjoittamia sukuselvityksiä saa kopioida hevosteni jälkeläisten sivuille ilman erillistä lupaa. Sukuselvitykseen tulee merkata kirjoittajaksi Sorel.

Tallista löytyy evm-sukuisia tuonteja sekä pitkäsukuisia hevosia. Minulle itselleni tärkeänä pidän kummatkin linjat. Uusia linjoja tarvitaan jatkuvasti ja tavoitteenani on saada luotua sukutaulu, mistä löytyy vain Huvituksen hevosten nimiä. Toki tavoitteita linjojen kasvatuksessa on muitakin, mutta oma henkilökohtainen tavoite on tuo. Rakastan kaivella pitkäsukuisten hevosten sukutauluja ja arvostan suuresti vanhojen aikojen hevosia.

orin kuva © Cherie, CC BY-NC 2.0 - tamman kuva © AK

© Huvitus 2017 | she kuva © Cherie CC BY-NC 2.0 |Taustakuva © Pixabay | Virtuaalitalli! | A sim-game stable!