Tervetuloa!


Unia Trotters on virtuaalitalli, joka sijaitsee Suomessa. Tilalla on pitkä historia, mutta me pääsemme seuraamaan sukupolven vaihdoksen myötä kahden sisaruksen taivalta kohti huippua. Reena ja Rita ovat määrätietoisia, kilpailuviettisiä ja erittäin taitavia raviharrastajia, jotka ovat ottaneet suuren vastuun vastaan. Tälläistä tilaa ei ihan kahdestaan pyöritetä ja heidän turvajoukkoon kuuluu kahdeksan työntekijää. Tilan siirryttyä siskoksille, vanhempien kolme amerikanravuria saivat jäädä jatkamaan uraansa mutta hevosia on ostettu talliin jo hurjat määrät. Vaikka hevosia on paljon, ne saavat parasta hoitoa ja huolenpitoa - hevosten hyvinvointi ja terveys on kaikkein tärkein asia.

Tilukset ovat ainutlaatuisen huippeat, paljon on uudistettu vanhaa ja saatu nauttia ulkomaisesta desingista. Paikkana tämä on unelma, niin hevosille kuin valmentajillekin. Käytössä on kaksi rataa, tilavat varikkoalueet ja suuret tarhat ja laitumet. Hevoset saavat ulkoilla koko päivän, porukassa tai yksin. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Unia Trottersin tiloihin sekä asukkaisiin!

Tiloja on mahdollista vuokrata kilpailuiden järjestämistä varten, sen lisäksi otamme nuoria hevosia ja poneja koulutukseen ja valmennukseen. Kaikissa askarruttavissa asioissa ota meihin yhteyttä sähköpostilla sorelvirtual@gmail.com ja sovitaan asioista tarkemmin.


Sorel (VRL-00884)

Päivitykset 01.01.2021

Uusi vuosi, uudet kujeet. Ei välttämättä. Uniassa on varsin hyvä ja rauhallinen tilanne tällä hetkellä. Toki kilpailevia on paljon, mutta juuri ennen vuoden vaihdetta siirtyi monta suomenhevosta radoilta jalostuskäyttöön, joten toivoa on, että saisimme uusia hevosia talliin heti alku vuodesta. Shetlanninponeja on tullut muutamia uusia, vihdoin sivunsa saivat kolme tuontiponia musta ori Creames Segrave, rautias ori Ravern Kwint sekä ruunikonpäistärikkö tamma Grimaldi Nemess.

Vuosi 2020 oli Unia Trottersille aktiivinen, järjestimme hieman alta 30kpl raveja (sisältää sarjaravit) ja jopa VRER alaisena muutamat! Se on hyvä alku ja tavoite järjestää 2021 vuonna reilusti enemmän. Muutamia kivoja yllätyksiäkin tuli, kun esimerkiksi Unian Tulikipuna meni ja voitti Ravikuningatar 2020 tittelin! Myös poneissa koettiin kivoja hetkiä, esimerkkinä Liten Lösning, joka voitti B-ponimontémestaruuden 2020. Näiden hienojen hetkien jälkeen on hyvä siirtää katseet kohti uutta vuotta.