filler image

Tietopaketti tallista

Unia Trotters on perustettu 9.6.2016 ja tallia pyörittää ravinuoriso, jotka ovat ravimaailmassa ollut pienestä pitäen. Talli sijaitsee Suomessa, kaukana kaupungin vilinästä. Tilukset ovat ihanteelliset tavoitteelliseen harrastamiseen ja tallirakennus on rakennettu ulkomaalaisten tallien raameja mukaillen. Tiluksilla on koettu hiljattain sukupolven vaihdos, joka vaikuttaa tallin sisaruksille Reenalle ja Ritalle paljon paineita, mutta myös lisää motivaatiota näyttää taitonsa tällä alalla. Unia Trotters on rekisteröity VRL:ään: UNIA9235 ja myös hevoset pyritään rekisteröimään.

filler image

Rakkaudesta lajiin

Tilan päätähtinä toimivat upeat ravihevoset, jotka saavat yleellistä ja huolellista hoitoa päivittäin. Tärkeintä on hevosten hyvinvointi ja se myös näkyy. Tiluksilta löytyy kaksi ravirataa, toinen on enemmän harjoituskäytössä kun toisella taas järjestämme ravikilpailuita. Kärrylenkeistä voi nauttia metsätieosuuksilla ja voin luvata, että maisemat ovat upeat!
Kasvatamme ravihevosia ja poneja Unia/Unian kasvatusliitteellä.

filler image

Päivitykset (12.02.2019)

Kaikkien kisakalenterit on päivitetty ajantasalle ja porukasta löytyi muutama yksilö, jotka ovat tehneet pitkän uran raviradoilla ja heidän on aika siirtyä nuorten tieltä pois. Shetlannponiori Rasmus SWE (170 | 18-13-20) ja russitamma Toy's Nancy (134 | 18-12-12) on siirtynyt siitoskäyttöön. On ollut ilo huomata, että meidän russinuorukaiset ovat juosseet hyvällä jalalla totosijoille! Myös helmikuussa syntyneitä varsoja on muutama myynnissä.

Tervetuloa ravihevosten maailmaan!

Unia Trotters on virtuaalitalli, joka sijaitsee Suomessa. Tilalla on pitkä historia, mutta me pääsemme seuraamaan sukupolven vaihdoksen myötä kahden sisaruksen taivalta kohti huippua. Reena ja Rita ovat määrätietoisia, kilpailuviettisiä ja erittäin taitavia raviharrastajia, jotka ovat ottaneet suuren vastuun vastaan. Tälläistä tilaa ei ihan kahdestaan pyöritetä ja heidän turvajoukkoon kuuluu kahdeksan työntekijää. Tilan siirryttyä siskoksille, vanhempien kolme amerikanravuria saivat jäädä jatkamaan uraansa mutta hevosia on ostettu talliin jo hurjat määrät. Vaikka hevosia on paljon, ne saavat parasta hoitoa ja huolenpitoa - hevosten hyvinvointi ja terveys on kaikkein tärkein asia.

Tilukset ovat ainutlaatuisen huippeat, paljon on uudistettu vanhaa ja saatu nauttia ulkomaisesta desingista. Paikkana tämä on unelma, niin hevosille kuin valmentajillekin. Käytössä on kaksi rataa, tilavat varikkoalueet ja suuret tarhat ja laitumet. Hevoset saavat ulkoilla koko päivän, porukassa tai yksin. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Unia Trottersin tiloihin sekä asukkaisiin!

Tiloja on mahdollista vuokrata kilpailuiden järjestämistä varten, sen lisäksi otamme nuoria hevosia ja poneja koulutukseen ja valmennukseen. Kaikissa askarruttavissa asioissa ota meihin yhteyttä sähköpostilla sorelvirtual@gmail.com ja sovitaan asioista tarkemmin.

Ystävällisin terveisin, Sorel (VRL-00884)

Hyvä tietää

Unia Trotters on virtuaalitalli, kaikki tekstit ovat mielikuvituksen tuotosta, kuvien hevoset ja ponit eivät liity teksteihin mitenkään. Ulkoasusta kiitos Free CSS.

Tämä on virtuaalitalli - This is a sim-game stable - Virtuaalihevonen - a sim-game horse

♔ Tykkäsitkö? Anna meille äänesi VRL:n tallilistalla!

Unia Trotters

Tallin VRL-tunnus: UNIA9235
Tallin sijainti: Suomi
Omistaja: Sorel (VRL-00884)
Sähköposti: sorelvirtual@gmail.com