Talliarvostelut & maininnat


VSR:n sh kasvattajaluokat:
- 05.02.2012: 3/5 (KUMA)
- 05.04.2012: 3/6 (KUMA)
- 15.09.2013: 3/6 (KUMA)

Kasvattajapäivät:
- 10.04.2012: palkittu A-luokan kasvattajana


16.02.2012 - Cery arvosteli tallia seuraavasti
Ulkoasu on kiva kaikessa kokonaisuudessaan, mutta toi otsikon kuva. En oikein näe sen ideaa ja tarkoitusta miksi se on noin kamalan himmeä ja epäselvä. Myös otsikko voisi olla kirkkaammalla värillä jotta erottuu kunnolla. Linkit on kivat, mutta voisi olla isommat (= näkyvämmät). Tallista on kerrottu laajasti, itse en heti syty turhan pitkille teksteille, varsinkaan kun ne on otsikoitu noin tylsästi. En kannata mitään superhypersynonyymejä mutta jotain muuta ehkä silti. Enemmän kuvia!

Koska päänavigaation linkit ovat noin yksinkertaiset, jaottelisin orit ja tammat sinne. Tuo hevoset-sivu on vähän turha kun sitä klikkaamalla ei kuitenkaan pääse niitä itse hevosia katsomaan. On silti fiksua pistää orit & tammat eri sivuille koska hevosia on paljon. Hevoslistaus on kiva ja toimiva. Samoin on hevosten sivut. Toiminta sivulle jotain kuvaa.


10.04.2012 - Yenevan kasvattajapäivillä palkittu A-luokan kasvattajaksi
Pisteet: 97 + 94 + 86 + 80 + 66 = 84,6 ~ 85
Kommentti: Näiden viiden kasvatin perusteella Sorel / Huvitus on A-luokan kasvattaja 85 pisteellä. Kasvatit olivat hyvin laadukkaita ja kaikki viisi kasvattia saivat täydet pisteet kilpailumenestyksestä ja luonnekuvauksesta. Parhaimmat pisteet Sorelin arvosteltavaksi tuomista kasvateista sai Huvin Helmiina 97 pisteellä!

1. Huvin Helmiina
Pisteet: 30 + 20 + 20 + 15 + 12 = 97 pistettä, A-luokka
Kommentti: Erittäin hieno poni, joka on menestynyt hyvin. Kattava hyvä sukuselvitys sekä luonnekuvaus. Vanhemmat erittäin hyvin menestyneitä. Lisäpisteitä arvonimistä ja palkinnoista, kuvista sekä jälkeläisistä. Kolmen pisteen päässä täysistä pisteistä!

2. Huvin Radwan
Pisteet: 30 + 14 + 20 + 15 + 15 = 94 pistettä, A-luokka
Kommentti: Hieno poni, jolla menestynyt hyvin kilpailuissa ja näyttelyissä. Vanhemmilla myös hyvin menestystä. Luonnekuvaus hyvä ja kattava. Sukuselvityksessä ei ole selvitetty kaikkia sukulaisia, jonka vuoksi vähennys. Täydet lisäpisteet arvonimistä/palkinnoista, kuvista, jälkeläisistä sekä päiväkirjamerkinnoistä.

3. Huvin Ainokainen
Pisteet: 30 + 6 + 20 + 15 + 15 = 86 pistettä, A-luokka
Kommentti: Hyvin menestynyt suokki. Sukuselvitys puuttuu kokonaan, jonka vuoksi pisteet jäivät siltä osin alhaisiksi. Vanhemmat menestyneet hyvin, sekä tammalle kirjoitettu hyvä, kattava luonnekuvaus. Lisäpisteitä arvonimistä/palkinnoista, kuvista, jälkeläisistä, valmennuksista sekä päiväkirjamerkinnöistä.

4. Huvin Parooni
Pisteet: 30 + 6 + 20 + 15 + 9 = 80 pistettä, B-luokka
Kommentti: Hyvä kilpailumenestys. Sukuselvitys puuttuu kokonaan, jonka vuoksi alhaiset pisteet siitä kohdasta. Kattava ja hyvä luonnekuvaus ja hyvin menestyneet vanhemmat. Lisäpisteitä arvonimistä, palkinnosta, kuvista, jälkeläisistä sekä valmennuksista. Yhden pisteen päässä A-luokituksesta!

5. Huvin Huijjari
Pisteet: 30 + 6 + 10 + 15 + 5 = 66 pistettä, B-luokka
Kommentti: Hienosti kilpailuissa menestynyt suokki. Kattava ja hyvä luonnekuvaus. Pisteitä vähensi puuttuva sukuselvitys, sekä emän sivut eivät toimi. Lisäpisteitä palkinnosta, kuvista ja jälkeläisistä.

ulkoasu © Cery 2018  ▪  taustakuva © josemdelaa CC 1.0 & Shady Acres Mini-Shetlands ▪  kaikki muu materiaali © Huvitus
Tämä on virtuaalitalli  ▪  This is a sim-game stable  ▪  Virtuaalihevonen  ▪  a sim-game horse